Hershey's Sundae Pie

Friday, January 24, 2014

Hershey's Sundae Pie

Pie. Hari yang sangat busy. Bila malam keluar makan bersama keluarga. Layan Sofea. Biar dia happy sedikit. Pernah tak makan ini di Burger King. Namanya Hershey's Sundae Pie. Serba coklat pula ni.. tengok pun dah tergoda, terus cepat-sempat Mia ambil gambar dulu.



Menarik sungguh ni. Sedap... sedap... Mula-mula Mia yang makan dulu, lepas itu Suami Mia, last baru Sofea. Seronok makan berkongsi 3. Uikk.. Bukan makan ini saja, of course lah ada makan burger juga, BK Single dan Whopper Junior. Memang mengenyangkan.


Cara Sofea makan macam inilah... sempat pula nak senyum bila Mia nak snap gambar dia. Konon nak candid.... huhuhuh

Sedang Berlangsung :

mimpi apa.. makan ais krim malam-malam..

28 comments:

  1. ohoo... mmg yg dh siap punya... ingatkan nak kongsi resepi td.. nmpk sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduii... kalau kak mia buat, belum tentu jadi.... hehehe...

      Delete
  2. sedapnyaaaaaaaaa :) mahal tak , berapaaa ?

    ReplyDelete
  3. Tgk tnpa perasaan..huhu..
    Mood: berpntg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ya maria... tunggu lepas habis pantang ya....

      Delete
  4. x prnh makan sbb ank2 x brmnt mkn di BK. lps ni nk tunjuklh gmbar pai ni pancing mnt ank2 untk makan disini

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually ni pie ice cream... memang sedap..

      Delete
  5. tak pereasan ada kat BK... sedap nampaknya...seronok sofea melayan...hhee

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. lebih kurang RM4.20 lah gitu... last minute nak bayar sofea nak... tak berapa ingat sangat harga tepatnya... huhuhu

      Delete
  7. Selalu pergi burger king tapi tak pernah makan ni..takpe, hari ni nak ajak kembar gi beli

    ReplyDelete
  8. Hehe. Happy dia. Dah tahu mummy dia nak ambil gambar..

    ReplyDelete
  9. wow ...menarik juga aiskrim BK ni ye kak

    ReplyDelete
  10. ohhh coklet eh.. peminat fenetik nih. hihi nampak sodap yoh

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...wah sedapnya...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.