Restoren Sedap Sedap Selera Manja

Thursday, January 2, 2014

Restoren Sedap Sedap Selera Manja

Amboi.... uniknya nama restoren ini, Restoren Sedap Sedap Selera Manja. Lokasinya di Nusajaya Industrial Park (NIP). Suami Mia yang ajak makan malam kat sini tadi. Restoren baru, tentulah nak cuba...




Alhamdulillah.... sedapnya masakan di sini. Berbaloi dengan harganya.

balik je rumah... Mia terus update dengan handphone.... (^_^)

41 comments:

  1. terliur tengok huhuhu
    http://www.kucinghitam.net/2014/01/anak-menakan-pertama-kh.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. nasi goreng kampung. ikan bilis gireng dan keropok di atasnya...

      Delete
  3. kali pertama dengar nama restoren tu.

    ReplyDelete
  4. nasi ape tu kak mia?
    tengok name pon dah tahu sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk...yeke..best jugak ade extra keropok.kat sabah takde ..

      Delete
  5. Sedap juga nama restoran tu. Gunakan nama manja. Tentu suasananya juga manja rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama tu jadi niche nanti.... lebih mesra dengan pelanggan...

      Delete
  6. Wahh best ni.. t kasih diatas info ye.. :)

    ReplyDelete
  7. Whoaaa sedap sedap selera manja huhu~
    Nama pon interesting ;) Hiihihi.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbt.. Tasha nak jemput join Giveaway tasha dan cik akie yang pertama dalam tahun 2014... macam2 hadiah menarik...
    jom join ramai-ramai...
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/happy-new-year-giveaway-by-tasha-cik.html

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. haah.... terbaikkk... sarat dengan isi. kuah yang cukup kow..

      Delete
  10. Wahhh puas hati kan makan dan bayar jika masakannya enak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp betul tu... tak kisahlah jauhnya di mana...

      Delete
  11. nyum3..sedapnya tgk..lama rasanya tak kluar makan ngan famili.tambah pulak bukak sekolah ni,lagi la busy. T__T

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. memang bersih.... terutamanya bilik air...

      Delete
  13. assalamualaikum mia...nama restoren pun dah sedapkan...:)

    ReplyDelete
  14. aduh.. skrg memang tengah lapo tengok gambo makanan ni..

    ReplyDelete
  15. yummy... memang tergoda bila tengok gambar makanan ni ^ ^

    ReplyDelete
  16. Sedap je nama Sedap Sedap Selera Manja..

    ReplyDelete
  17. Unik Nama restaurant ni.menu pun nampak sedap!

    ReplyDelete
  18. Hasil review kat sini kami sekeluarga makan nasi with tomyam dan puyuh goreng kunyit, memang tak menyesal.. :))

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.