Dah Dapat Penyewa Baru

Monday, February 24, 2014

Dah Dapat Penyewa Baru



Alhamdulillah... sejak iklankan rumah untuk disewa di blog ini kelmarin, ramai betul yang call Suami Mia. Semalam dah ada orang yang berkenan dan dah tengok rumah. Bakal berkahwin bulan depan, dan betul-betul tengah cari rumah. Nasib dia cepat bagi confirmation dan dah bank in kan duit deposit rumah petang tadi.

Dengan rasminya dah ada penyewa yang baru. Syukur sangat. Lega betul rasa hati ini.

belum sempat lagi nak iklankan kat mudah.my...

24 comments:

  1. Alhamdulillah. ..SA pun sedang standby utk cari penyewa baru if housemate yg sedia ada ni nak keluar...dia dh hint dh tu...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam sainggah malam Kak Mia...Alhamdulillah Kak Mia dah dapat penyewa untuk rumah Kak Mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... haah... dah dapat... syukur..

      Delete
  3. rezeki... legakan bila dah confirm ada penyewa... mcm sy dulu jual sofa kat mudah.my pun bertalu2 org tanya nak beli tapi sape cepat dia dapat. sapa tak byk songeh, ambik je terus.

    jom singgah blog sy Karya Mahirah

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Mga penyewa tu jaga rumah kak mia dgn baik..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah murah rezki kak mia sekeluarga

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...alhamdullilah dh dpt penyewa baru..;)

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah, allah permudahkan segalanya.. :-)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.