Rumah Untuk Disewa Di Tampoi Johor Bahru 2014

Saturday, February 22, 2014

Rumah Untuk Disewa Di Tampoi Johor Bahru 2014

Rumah Untuk Disewa Di Tampoi Johor Bahru 2014

Minggu ini Mia dan Suami Mia dah mula mencari penyewa untuk rumah kami di Tampoi, Johor Bahru. Rumah telah selesai dicat dan keadaan rumah sangat baik.

Rumah Pangsapuri 5 Tingkat (sebelah tangki air)
Berdekatan Kipmart dan Sekolah Rendah




3 bilik + 2 bilik air
Kedudukan : Tingkat 2
Sewa : RM 500 sebulan
Mula Masuk : Bila-bila masa

Gambar dalam rumah, ada di SINI

"UPDATE 24/2/2014 - DAH ADA PENYEWA"

Keutamaan diberikan kepada penyewa yang sudah berkeluarga dan beragama Islam. Ada perjanjian sewa rumah (agreement).

Kepada sesiapa yang berminat nak sewa bolehlah hubungi Suami Mia. (Nombor handphone telah didelete.)

sayang sangat kat rumah ni..

36 comments:

  1. PG doakan semoga urusan sewa rumah kak mia dipermudahkan ;)

    ReplyDelete
  2. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/02/tasik-banding-perak.html

    ReplyDelete
  3. Owh... Tahu sgt la... Mmg dkt bndr juga tu.. Dkt dgn angsana juga kn.. Msh murah tu RM500.., kak mia iklan kt mudah mmg cpt juga dpt pnyewa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 tahun lepas dapat penyewa dari iklan kat blog ni.... hehe tak sempat nak masuk mudah... dah ada orang.

      mungkin esok lusa nanti ada la tu orang mencari...

      Delete
  4. assalamualaikum mia...moga ada yg berhajat n ada jodoh ngan penyewa yg baru...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... amin.. tq ya...

      Delete
    2. slm kak . ad kosong ag ke umh akk tu ?

      Delete
  5. moga allah dipermudahkan urusan akak..aminnn

    ReplyDelete
  6. rumah sewa akak baru ada penyewa baru...sewa rm 500 sebulan tapi ada barang ler......

    ReplyDelete
  7. Wah dalam rumah semua dah dicat baru. kira berbaloilah.

    ReplyDelete
  8. salam, akak, ade sekitar kawasan rumah akak yg nak sewakan rumah nya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... haah ctot... tapi sekarang dah ada penyewa..

      Delete
  9. Saya nk sewa boleh contact sy? 0197692136

    ReplyDelete
  10. Salam kak...ada rumah untuk disewa lg tak...untuk family...dh 3bulan mencari tapi xjumpa2...please kak...

    ReplyDelete
  11. Salam kak mia..sya hidayah..rmah ni
    availble lg x..sy mnat gn rmh ni..bg contct akak.

    ReplyDelete
  12. Salam.. rumah tu dah de owg duduk x

    ReplyDelete
  13. salam.. akak, uma 2 dah ade org sewa ke?..
    sb kite nak cri uma sewa yg murah ni..

    ReplyDelete
  14. Still available?
    Urgent pls contact 016 7447745 Lyn

    ReplyDelete
  15. Assalam..ade lg ke rumah tu??terdesak sgt da..umah da dpt notis mngosong premis dri jcorp.

    ReplyDelete
  16. Assalam..msh ade ke rezeki untok sy..urgent sgt ni

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.