Dah Expired

Thursday, February 27, 2014

Dah Expired


Tempoh 3 hari tambah booster, dah expired. Internet handphone ni dah jadi lambat macam siput balik. Cukuplah dah keluarkan RM10. Kali ini biarkan je... lambat pun lambatlah sementara nak tunggu 1hb ni...

dilema setiap bulan..

29 comments:

  1. kena tabah kuota kalau nak laju balik.. aiza yang guna prepaid ni pun sama juga kak mia..

    ReplyDelete
  2. sy pny MI lembap...stress sgt kalau internet slow..hehe

    ReplyDelete
  3. Alamak.. dah expired dah yang RM10 hari tu?.. Guess, u have to upgrade the Plan... kut? :D

    ReplyDelete
  4. kak mia arina x penah amik booster,.. sebb slow sgt la... heheh

    ReplyDelete
  5. internet kita pun dah tamat tempoh..hrp internet opis je :)

    ReplyDelete
  6. kalau hp solehah plak mmg laju internetnya tapi cepat pula habis quota. haha jenuh nk reload je hari2

    ReplyDelete
  7. Bb ain pun dh smpai limit. Ni pun pinjam bb family

    ReplyDelete
  8. Dah boleh servey mana-mana plan internet lain cuba tengok p1WiMax, YES dan lain2. Sekarang dah banyak tawaran2 menarik

    ReplyDelete
  9. rasa macam rugi quota apply 1hb dan bulan nie sampai 28hb...dah ada reminder suruh renew quota.....

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. kesian kat siput.... glamer betul dia arini...

      Delete
  11. assalamualaikum mia...mmg mcm tu selalunya reminder mesti keluar...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... reminder yang macam ni, tak best la....

      Delete
  12. Sy guna mobile internet.. Kt rumah jadikan hotspot... Satu bil aje la... 3GB setiap bulan x hbis pun kdg2...

    ReplyDelete
  13. cepat je habis quota..kena tukar plan baru ni kak mia

    ReplyDelete
  14. xpernah guna lagi benda mac nih kat fon, saya guna wifi je hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.