Tambah Kuota Pelan Data Handphone

Monday, February 24, 2014

Tambah Kuota Pelan Data Handphone

Terpaksa akur juga Mia tengah malam tadi bila dah tidak dapat bertahan dengan internet handphone lambat macam siput sejak kuota habis digunakan. Maka, Mia pun tambah booster 1.5GB.




RM 10 untuk 3 hari. Jadi lah daripada lambat. Dah boleh guna internet dengan laju... yeay!

tak nak aktiviti berblog terjejas...

29 comments:

  1. tu yang tak best kan klu quota habis..sbb tu sy elakkan untuk tidak menonton video or youtube kat tab...

    ReplyDelete
  2. tak bestnya kalau quota abis...pada saya, terasa agak stress gak jap...huhuh

    ReplyDelete
  3. sama ler akak tak tonton youtube kalau guna kuota nie.....

    ReplyDelete
  4. kuota habis buat saya sakit kepala, kak mia..bole gitu..hihi. alang2, skg saya upgrade 5gb untuk sebulan. habis cerita. saya memang banyak pakai internet.... :D

    ReplyDelete
  5. Jika internet jd slow, saya jd strees la sekejap, .. :-)

    ReplyDelete
  6. Kuota Pelan Data untuk handphone tu 1.5G untuk 3 hari? sampai 27hb? lepas 3 hari jadi slow balik? nanti kena tambah RM10 lg utk habis bulan ni...?

    ReplyDelete
  7. Very costly berblogging guna BB kan..tapi takpa janji puas ya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memanglah... dah ini je yang mudah bila mobile..

      Delete
  8. sangat penting internet sekarang ni...

    ReplyDelete
  9. kalau byk guna internet, memang ken upkan quota terus mia...

    ReplyDelete
  10. habis cerita....xthn kan kalu slow mcm tu...happy blogging kak mia...^_^

    ReplyDelete
  11. nak tak nak kena tambah jugak kekadang tu kan.

    ReplyDelete
  12. I'm still using 300MB prepaid data plan, hehe! Seldom use mobile to browse Internet.

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia..bestnya dpt tambah kuota...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.