Prestasi Ranking Alexa Protege 14.2.2014

Friday, February 14, 2014

Prestasi Ranking Alexa Protege 14.2.2014


Wahhh... dah masuk bulan Februari 2014, baru hari ini Mia nak buat laporan ranking Alexa protege. Syukur... terdapat peningkatan pada 3 orang blogger protege yang sedang gigih memantapkan blog.


Farah kini dalam usaha untuk menaikkan ranking Alexa MY ke bawah 500.


Sally sedang usaha untuk menaikkan ranking Alexa Global ke bawah 100,000.


Ainim juga sedang berusaha menaikkan ranking Alexa Global ke bawah 100,000.


Eraz hanya perlu maintain berblog. Ranking Alexa sudah berada di tahap yang selesa.

Macam tu lah Mia... jadi mentor ni bukannya senang. Bila ada progress yang baik, tentulah suka..

Entri laporan protege sebelum ini ada di SINI.

Boleh semak ranking Alexa di SINI dengan memasukkan URL blog anda.

cepat betul progress mereka bertiga ni... yakin boleh!

50 comments:

  1. perghh.. sempoi.. paly dah sibuk skrg, tak layan sgt alexa macam dulu.. huu

    Contest SEO Muslim Niaga

    ReplyDelete
  2. Wow..kal farah skit lagi dah tu. In Shaa Allah usaha lebih kuat lagi kak Mia

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...sally pun penat sgt nak kejar ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. Ranking Malaysia bawah 500 dah cukup mantap dah..Tahniah kepada semua protege

    ReplyDelete
  5. 3 blogger hebat nih berkongsi 1 mentor yang awesome yang sama rupanya :l

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan singgah malam Kak Mia...wahh...hebat-hebat ni Protege Kak Mia...tahniah semuanya,semoga terus berjaya macam Mentor seperti Kak Mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... alhamdulillah semuanya rajin berusaha... tq ya..

      Delete
  7. Tahniah semua...bagilah tips nak berada di bawah 500 untuk Malaysia punya ranking Mia...Tqvm!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.... kalau ditanya tentang tips memang susah nak dijawab, sebab mencakupi pelbagai aspek kita berblog. Yang penting kena rajin dan konsisten berblog.

      Delete
  8. Kyaaaaaaaaaaa sangat powerrr ah :D hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk heheheh.. tq ya qilah... betul2 power komen ni..

      Delete
  9. Alhamdulillah.. Berada di tempat yang stabil..

    ReplyDelete
  10. Semoga semuanya terus berjaya.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  11. mereka blogger yg rajin bab tu blh naik cpt

    ReplyDelete
  12. tahniah buat semua protage kak mia.. :-)

    ReplyDelete
  13. masih berusaha lagi kak mia, dengan gigih...

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia..tahniah buat semua..:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.