Tutorial Segmen Copy Paste Dapat Sambutan Hebat

Saturday, February 22, 2014

Tutorial Segmen Copy Paste Dapat Sambutan Hebat


Kenapa Mia kata tutorial segmen copy paste dapat sambutan hebat... sebab setiap hari ada saja yang akan download template kotak segmen.


Alhamdulillah... sejak Mia perkenalkan tahun lepas, dah ramai blogger yang berjaya buat giveaway / segmen copy paste. Senang dan memudahkan peserta yang nak join. Sukanya Mia..

ada jugalah sumbangan dari Mia untuk dunia blog ni...

27 comments:

  1. Hahaha saya pernah guna maklumat dari tutorial segmen copy paste mia ni, cuma bukan untuk buat segmen... :D
    in terms of sumbangan, i bet it's not just a little... :)
    you have contributed a lot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.....terima kasih ya wafa...

      nak tahu juga.. kalau tak guna untuk buat segmen... wafa guna untuk buat apa ya.... just nak tahu je...

      Delete
    2. setakat ni pengunjung my blog tak lah ramai... sebab my blog tak ada fixed identity or niche yet, entry pon merapu ikut nak bubuh, so i feel tak layak buat segmen lagi...tapi knowledge kalau ada depan mata, dan tak cedok, nanti terlepas... so I apply lah tutorial mia kat my Linkexchange page kat my blog eheheh... lawak kan?... :D

      Delete
  2. saya pun guna macam ni juga untuk buat GA. Memang berguna ^_^
    Thanks akak :)

    ReplyDelete
  3. hehehe...lg senang segmen, lagi ramai la yg nk join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sally... tu matlamat yang sebenar ..

      Delete
  4. Tu ler...ramai yg menggunaka├▒nya..memang bagus...

    ReplyDelete
  5. tutorial akak senang nak buat,sebab itu lagi ramai yang nak guna..mmg memberi manafaat utk blogger.. :-)

    ReplyDelete
  6. betul :D
    Thanks to u lah kak mia!!! <33333

    ReplyDelete
  7. Belajar buat segmen copy paste dari kak mia.haha..thanks and support segmen ain ye

    http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...wah kena belajar ni...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.