SBB2014 : Jumpa Di Sana

Saturday, March 8, 2014

SBB2014 : Jumpa Di Sana

Amboi..... teruja sangat nak pergi event Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 yang diadakan di Saloma Bistro jam 10.00 pagi ini.

Selepas semak di SINI, Mia dan Suami Mia ditempatkan di meja nombor 19. 


Aturcara program adalah seperti berikut ...


Wah... sungguh happening ni. Tak sabar nak datang dan berjumpa dengan blogger-blogger lain. Tegur-tegurlah Mia nanti ya...

inilah harinya... hari yang dinanti oleh 300 orang blogger....

20 comments:

  1. Selamat maju jaya dan meramah mesra dgn semua yg pergi Mia.
    Mesti ramai kalau 300 org tu.

    ReplyDelete
  2. salam kat blogger di sana yea MIA....good luck....

    ReplyDelete
  3. have fun kak..bestnya dapat jumpa dengan rakan blogger di sana..

    ReplyDelete
  4. wah bestnya. bila agaknya saya dpt join program seperti ni ya?

    ReplyDelete
  5. Selamat bergumbira! Sampaikan salam saya kepada semua ya! :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Mia..bestnya dapat jumpa dengan blogger2 di alam maya secara face to face...semoga Kak Mia happy di sana..

    ReplyDelete
  7. bestnyer dpt pegi..sampaikan salam saya dari mereka semua ye kak mia...

    ReplyDelete
  8. Meriah sungguh zara tgk sbb td.. dr picture yg d kongsikn kat fb dan insta.. ^^

    ReplyDelete
  9. nnt jgn lupa kongsikan cerita nya di entri ye kak..kami yg tak dapat pergi nie pun nka tahu juga bagaimana suasana event tu.. ^_^

    ReplyDelete
  10. Seronoknya kalaulah la diet blh juga pergi

    ReplyDelete
  11. satu hari jadi stalker fb mereka yang pergi event ni..terutama sekali kak mia...haha

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...selamat berjumpa semuanya...;)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah dah dapat jumpa kak mia..cuma xsempat nak sembang lagi..heee

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.