image Hijrah Dress Dan Shawl Dari HijrahCouture.com - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 4 March 2014

# Community # From Me

Hijrah Dress Dan Shawl Dari HijrahCouture.com


Ingat tak... inner tudung yang Mia beli dari kedai Sugarscarf tu, sebenarnya untuk dipakai bersama dengan hijrah dress dan shawl dari HijrahCouture.com ini. Punyalah susah nak memilih hijrah dress yang sesuai dengan Mia, sampai rambang mata dibuatnya. Ada yang berkenan tapi tak ada saiz pula. Nampaknya inilah pilihan di hati...



Mia suka sangat yang ini sebab bila dipakai rasa selesa dengan fabriknya yang lembut. Hmmm... tambah lagi koleksi jubah dan dress Mia...

so sweet....

33 comments:

  1. Replies
    1. memang cantik... syira. tapi taktahulah kalau kak mia pakai, orang tengok macam mana.... huhuhu

      Delete
  2. wah, bestnya! mesti lawa dan sesuai dengan akak

    ReplyDelete
  3. Warna turquoise ker tu? Warna favourite saya tu... :D

    ReplyDelete
  4. lawa warna dress tu..pasni upload la gambar...nak tgok kak mia posing..hehe

    ReplyDelete
  5. Tak sabar nak tengok dress tu di pakai, mesti cantik . Warnanya pun menarik dan gojes

    ReplyDelete
  6. mesti cantik kak mia pakai..t posla kat blog :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak mia, nanti dah pakai post la seketul gambar masuk blog ye. nak tengok. hehehe ~~~

    ReplyDelete
  8. hehehe...tgh bayangkan kak mia pakai nanti :D

    ReplyDelete
  9. wahh seronok shopping.memang rambang mata nak memilih

    ReplyDelete
  10. Pilihan yg baik sis mia. Kaler ni mmg feverate dan trending skang.. ^^ nnti pkai, post kat entry ya sis mia..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Kak Mia...cantik dan sweet sangat warna dia...

    ReplyDelete
  12. wahh kak mia, this is my peberet kalerr lah hihi

    ReplyDelete
  13. mesti cantik kan kak mia...nti upload gambar ek..

    ReplyDelete
  14. tunggu mia melaram dgn dress ni plak...hhee

    ReplyDelete
  15. warna tu menarik...shopping online la ni yer..

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...so sweetnya color dia...;)

    ReplyDelete