Hotel Silka Johor Bahru : Menu Makan Tengahari Hari Pertama

Saturday, March 22, 2014

Hotel Silka Johor Bahru : Menu Makan Tengahari Hari Pertama

Punyalah lapar.. perut pun sudah berbunyi. Makanya selepas check-in, kami ke Checkers Cafe di tingkat bawah Hotel Silka Johor Bahru dan makan tengahari di situ.

Jom tengok gambar kami...




sup ekor

nasi lemak

nasi goreng bahgia

fish n chips

banana boat

habis licin

Alhamdulillah... kenyang makan tengahari hari pertama berada di Hotel Silka Johor Bahru (Jumaat 21 Mac 2014). Sedap... sehingga habis licin. Rugi kalau makan tak habis.

menu makanan yang tidak menghampakan....

40 comments:

  1. Ya Allah sedap nya kak mia :o Belanja Taufiq boleh tak :) Tehehe

    awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. kak mia sup ekor tu favourite farah...ok ai is hungry now.... hu hu hu, nak itotttttt.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.... farah pun suka juga ya... huhuhu taklwh itottt kat jb ni... huhuhu

      Delete
  3. seronoknya kak mia...makanan kat situ nampak bahagia sangat dengan adanya nasi goreng bahagia tu,...hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami yang makan ni pun... tersangatlah bahagia...

      Delete
  4. nasi goreng bahgia.. macam sedap je macam sedap je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. namanya sangat unik... sedap sesedap namanya...

      Delete
  5. Sampainya hatimu kak tak bawak sally! hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ya sally... huhuhu lain kali bawa sally...

      Delete
  6. whoaaa... cerita makan lagi... yang dok tengok ni pon dah makin naik berat jugak dah... :D. Sedap betul nampak...
    hmmm btw.. kenapa tarikh tu Sabtu 21 Mac?

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehe... excited sangat nak update sampai tersalah hari... mia dah betulkan hari jumaat... hehehe...

      Delete
    2. ops... patutlah... tak pasal-pasal saya semak kalendar kat desktop ni dua tiga kali hahahaha... takut budak-budak ni godek laptop i jer... :D

      Delete
    3. ala... sorry ya wafa... ai is tak sengaja... huhuhu

      Delete
  7. assalamualaikum mia...mmg nampak sedap sangat...:)

    ReplyDelete
  8. Wah makanan sedap2 dan mewah, nasi lemak tu memang sedap lagi menyedapkan...sambalnya. Makan sampai licin....tak baik membazir...

    ReplyDelete
  9. Wahhh macam sedap aje banana tu...kalau dekat memang nak try gak ni..hehe

    ReplyDelete
  10. nasi goreng bahgia..?? unik nama menu nya... mmg bahagia la kalau makan.. bahagia kekenyangan.. :-)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Kak Mia...suka dengan nasi goreng bahagia..baru dengan nama makanan ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... memang bahagia ni...

      Delete
  12. hidangan menu sangat menyelerakan..memang licinlah kan :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.