Dah Mula Belek Shawl Online

Saturday, May 3, 2014

Dah Mula Belek Shawl Online

Bulan ini kan... Mia dah rajin belek-belek kat instagram dan google online shopping untuk shawl dan juga tutorial shawl sekali.

Nampak sangat dah ketinggalan zaman. Bila ada beberapa helai shawl barulah terbuka hati ni. Itupun orang yang hadiahkan.


Hah... melambak tu. Pilih saja nak ikut style mana pakai shawl. Ada tutorial bergambar. Ada juga tutorial di youtube. Pendek kata, tidak ada alasan untuk tidak pandai pakai shawl. Adui... pengsan.

Bila dah reti guna, tentulah nak beli kan... Aduii... rambang mata pula tu. Ada dijual online, lagi memudahkan.

Dah macam-macam dah shawl sekarang ni... ada yang ready made punya... (^_^)

 mood bershawl..

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

37 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah !! bila dah reti bershawl mmg rasa nak beli shawl jer mia kn...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.. haah la... huhuhu

      Delete
  2. CN pn kmbali bershawl bila rjn sbb 'terbeli' byk dkt pasar kmboja ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. shawl ni best sbb murah, tapi bila pandai gayakan nmpak anggun dari yang memakai tudung fareeda tu..ahaks~

      Delete
  3. nini pun suka tengok video tutorial shawl kat youtube,hehe. pernah jugak beli online shawl,comel! XD XD

    ReplyDelete
  4. haha.. suka gak tngok tutorial, shawl nehh .. ~ tpi pnah jer cuba pkai, halamakk tak ssuai lah ngan muka.. hohoo >_< cancelled, xpkaii .. hehe

    ReplyDelete
  5. syabas kak mia..best sebenarnya kak bila pakai shawl.

    ReplyDelete
  6. saya lak nak start pakai bawal semula sbb btk muka lbh nampak menarik .

    ReplyDelete
  7. kekadang ai pakai shawl juga~ hehe, ikut mood lah kan ;3

    ReplyDelete
  8. hihihi qila pun bershawl dah sekarang hihihi

    ReplyDelete
  9. tutorial terus kak mia ye nanti...hehehe.eca tdi baru suda rembat 2shawl.terpengaruh dgn classmate, tiap kali de kelas, tiap kali tudung baru.hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. hebat tu... gojes eca lepas ni..

      Delete
  10. Saye pun pakai shawl je lani.. Macam best je

    ReplyDelete
  11. alamak, mama tak reti lah nak bershawl.. ada beli tapi peram.. hihi

    ReplyDelete
  12. Sebenarnya... dan honestly... apa tu tudung shawl pun saya tak tahu nak beza hahaahha... tak ingat pulak MBTW ada mention perkataan shawl, mungkin dia tak pakai kut... kalau tudung bawal ker selalu la dengar sebab pernah ikut MBTW pergi beli kat Pasar Buluh kubu di Kota Bharu hahahaaha...

    "tak untung dah ni abe... jual harga modal jah ni... kak punya pasal" kata tuan kedai... Dalam hati..."memey abe tak untung, adik hak untung nya sebab dapat pitih"..whoahahahaha... :D

    ReplyDelete
  13. dulu kemain susah nak cari shawl labuh, sekarang pashmina pon dah ada.. jadi boleh lah melaram dengan shawl..:p

    ReplyDelete
  14. Nanti boleh buat tutorial lilit shawl gaya sis mia pulak.. ;-)

    ReplyDelete
  15. huu saya teringin nak ber shawl..tapi selalu rasa tak konfiden..rasa cam bulat hahaa

    ReplyDelete
  16. Pakai shawl selalunya waktu banyak masa coz nak belit2 tu...hehe

    ReplyDelete
  17. dah terjebak... pas ni leh melaram ngan shawl pulak

    ReplyDelete
  18. Dh lama terjebak.. Tduung awning dh lama x.sentuh..

    ReplyDelete
  19. memang rambang mata nak memilih kak..kalau boleh semua nak..kat insta memang banyak instashop..

    ReplyDelete
  20. memang cantiik2 rambang mata di buantanya :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.