Kad Ucapan Happy Mother's Day Dari Sofea

Sunday, May 11, 2014

Kad Ucapan Happy Mother's Day Dari Sofea



Balik dari kerja petang tadi bila ambil Sofea dari taska. Cepat-cepat dia berikan kad ucapan Happy Mother's Day pada Mia. Wahhh... terharunya.

"Mom.. U are the best Mom in the world. I love U."

Katanya dia buat kad ini masa sekolah tadika pagi. Alahai... tersentuh jiwa ini. Terima kasih ya Sofea.

 kad ucapan dari Sofea tahun lepas ada di SINI...

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

27 comments:

  1. hehe.. comell ja ~ selamat hari ibu buat sis mia eaa .. ~ :)

    ReplyDelete
  2. msti cikgu kt tdika bgitau..pstu rermai buat kad ucapn..rindu zmn2 tadika..

    ReplyDelete
  3. Wah..alhamdulillah..sangat comel..good solehah girl..

    ReplyDelete
  4. comelnya kak. saya dah besar ni tak bg kad pun.. sye buatkan kek je utk mak.. heee

    ReplyDelete
  5. mak mesti terharu dengan pemberian macam tu.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...so sweet nyer...:)

    ReplyDelete
  7. selamat hari ibu, sangat comel.

    saya pun tidak sabar tunggu anak kecil membesar dan memberikan kad ucapan.

    ReplyDelete
  8. waaa..
    mmg kreatif sofea..
    terbaik lar.
    slamat hari ibu buat kak mia.

    ReplyDelete
  9. comel betol..hehehe..

    selalunya cikgu2 tadika laa rajen sgt..

    ReplyDelete
  10. anak akak pun ada bagi kad selamat hari ibu juga......

    ReplyDelete
  11. Romantiknya sofia...selamat hari ibu mia....

    ReplyDelete
  12. allah. bagus!
    anak yg menyenangkan hati <333
    hihihi

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.