Ranking Alexa 22.06.2014

Sunday, June 22, 2014

Ranking Alexa 22.06.2014


Minggu lepas yang agak sibuk buat Mia kerana perlu fokus pada beberapa komitmen yang lebih penting dari blog. Sedihnya.... pada masa itu hanya mampu update blog, itupun tidak berapa konsisten. Nampaknya ranking Alexa blog ini, semakin merosot. Bak kata orang, dah ke laut dah ni. Nampaknya, kena usaha lebih sedikit dengan rajin bagi mengekalkan prestasi ranking alexa blog ini. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul, kena kayuh pelan-pelan naik sampan ke darat.

Macam itulah kalau kita ini, blogger separuh masa. Kadang tak terkejar semuanya... huhuhu


Alexa Traffic Rank : 41,289
Traffic Rank in MY : 357

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI.

Nak semak ranking alexa blog sendiri, klik SINI.


Namun begitu, trafik ke blog ini tetap ada dan majoritinya dari enjin carian. Terima kasih juga kepada rakan blogger yang sudi bertandang. Rindunya kat anda semua...

 blog masih tidak terabai lagi...

24 comments:

  1. caiyok..caiyok kak... teruskan usaha.. ^_^

    ReplyDelete
  2. terbaik nk jugak. he3

    tumpang2

    salam kutoo kembali dengan contest terbaru disini http://kutooobamboo.blogspot.com/2014/06/contest-kisah-di-bulan-puasa-jom.html

    ReplyDelete
  3. Ok la tu :) Tahniah ^^ Teruskan usaha!! :D

    ReplyDelete
  4. Elok apa keputusan tu kak mia. Takpe..boleh upkan lagi nanti :D
    fightingg~~ :D

    ReplyDelete
  5. Okay la tu..saya ni terpaksa start over. Tak bleh recover blog lama. Sedih..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...tetap maintainkn...:)

    ReplyDelete
  7. Masih amtara yg terbaik . Tahniah Mia

    ReplyDelete
  8. Hi cik mia. tumpang tanya ye. saya budak baru belajar. Kenapa kita tgk ranking blog di alexa.com, bukan di search engine spt google? Lepas tu, ranking kita di alexa ni mempengaruhi ranking post kita di google tak? Tkasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh inbox kak mia kat fanpage tak? senang sikit nak terangkan. tq.

      Delete
  9. dasyat lagi kak ranking tu.. keep it up ;)

    ReplyDelete
  10. Masih steady lagi... Tahniah kak mia..

    ReplyDelete
  11. Wow, Marvelous. Congratulation, My friend :)

    ReplyDelete
  12. tak apa kak mia..masih mengekalkan ranking bawah 500

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.