Dah Namanya Blogger Separuh Masa

Wednesday, June 18, 2014

Dah Namanya Blogger Separuh Masa



Dah namanya blogger separuh masa. Kadang rajin update blog. Kadang tidak. Kadang rajin blogwalking. Kadang tidak. Bukannya boleh tumpukan sepenuh perhatian pada blog tetapi sebab ada komitmen lain yang penting seperti kerjaya, keluarga, belajar dan lain-lain.

Rindunya Mia kat blog ini. Sejak beberapa hari kebelakangan ini masa agak terhad untuk berblog. Update entri pun dah tak konsisten sangat. Maafkan Mia kerana tidak membalas komen di entri terkini blog ini.

terbusy pula minggu ni....

43 comments:

  1. Biasalah kita ada tugas hakiki lain terpaksa buat begitu :)

    ReplyDelete
  2. samalah kita kak Mia.. Neeza lagi dasyhat.. dah sebulan tak update sebab kesibukan yang melanda :3 hehe

    ReplyDelete
  3. betul tu
    yang full time pun kadang2 ada jer kerja lain nak diselesaikan :)

    ReplyDelete
  4. PG pula terlampau rajin sgt, sampai buat blog lagi. Hehe.
    Jemput follow blog PG yg baru ya kak mia :-)
    www.mrsyatie.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join ni https://www.facebook.com/groups/bloggermarhaen/ kita gather reramai..

      Delete
  5. Samalah kita Mia, kalau dpt jadi blogger sepenuh masa mcm best jugak kan hihi :p

    ReplyDelete
  6. kita sama kak mia,jrg tumpukn pada blog,

    ReplyDelete
  7. Salam .. Takper buat mana yang dirasakan perlu dan dahulukan yang penting ...
    Blogging bloggib=ng jugak yang penting jangan di abaikan ..

    ReplyDelete
  8. Sama lah kita
    walaupun Fuza suriRumah..tetapi kadang2 urusan kat rumah ni macam2.
    Entry pun kadang2 jarang..xsempat nak update

    ReplyDelete
  9. Biasalah kak..mood tu ada psg surut..sbb tu saya pn update santai2 je xnk tlalu ttekan kerana nk tlalu konsisten..apa2 pn bbloging dgn happy sudah.. :)

    ReplyDelete
  10. For me, I'm busy as well. But can arrange time to leave comments.

    ReplyDelete
  11. biasalah kak...memang blogger separuh masa macam tu...chill je..hehe

    ReplyDelete
  12. betul tu... kita kena utamakan tugas yang lebih penting...

    ReplyDelete
  13. Eh samelah kita kak mia , partime saje. :D

    ReplyDelete
  14. xpa...dah terbusy nak buat camana..gua pun nasib tersinggah sini tidak xterbaca gua post ni ;-)

    ReplyDelete
  15. Bila tak de masa tu yang bersawang blog tu... :)

    ReplyDelete
  16. Samalah... sebab banyak komitmen lain lagi..

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mia...sama juga mama kat sini pun kekadang busy juga nak x dpt nak bw...:)

    ReplyDelete
  18. its ok..most of us kat sini kebanyakannya part time blogger...so memang faham sangat-sangat..

    ReplyDelete
  19. kalau dah busy memang tak menyempat nak tgk blog kan kak mia..takpe,dah settle kerja boleh aktif balik kak..take your rest.

    ReplyDelete
  20. Rasanya ramai yg part time blogger ni sis.....;-)

    ReplyDelete
  21. saya part time juga..dan sibuk dengan blog pulak!

    ReplyDelete
  22. saya pon sama kak..kadang tenggelam timbul jek..

    ReplyDelete
  23. sama ler mia...kadang-kadang tak sempat nak jengah blog kengkawan....mana yg sempat jer.....

    ReplyDelete
  24. Saya pun asik xde mase nak blog je skrg.
    Bila ade mase.. Internet kt rmh slow pulak.

    ReplyDelete
  25. Biasalah Mia.. dulukan mana yg lebih ptg..

    ReplyDelete
  26. CN pun blogger separuh masa..tggula bila pencen nnti,boleh la jadi blogger full time ;)

    ReplyDelete
  27. lya sepanjang bln jun nie memang terlalu amat bizi..tak sempat nak bw sgt

    ReplyDelete
  28. Saya blogwalking hujung minggu ^^ Balas komen.. (tudia berjam-jam) xD Tapi seronok la baca entri blogger lain :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.