Cuti Raya 2 Hari

Friday, July 25, 2014

Cuti Raya 2 Hari


Bukannya Mia tak nak ambil cuti lama-lama untuk raya tahun ini, tapi kan cuti Mia bukannya ada banyak. Lagipun nak kena spare untuk emergency dan hal-hal lain. Kot-kot tiba-tiba kena cuti ke...

Makanya cuti raya Mia tahun ini 2 hari saja, raya ketiga dan keempat. Hari Ahad ini masih bekerja. Suami Mia orang Johor Bahru dan Mia orang Batu Pahat. Tempoh perjalanan satu setengah jam saja. Masih dalam negeri Johor. Jadi tiada masalah untuk balik beraya mana dulu... 

Jeles juga dengan yang boleh cuti lama, raya sakanlah tu...

Selamat Hari Raya
Hati-hati di jalan raya

bahang nak raya, terasa kini...

11 comments:

  1. alahai....kg dekat xde mslh la.hehe..slmt hari raya sis

    ReplyDelete
  2. samalah kita kak..ambil cuti 2 hari je..sebab cuti dah tak banyak mana pun
    selamat hari raya jugak untuk akak sekeluarga

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin Kak mia.. =D

    ReplyDelete
  4. okaylah tu Kak Mia..yang penting beraya dengan family..Nasib juga kampung dekat² :) Fiza pun balik Johor raya kedua

    ReplyDelete
  5. Saya plak terpaksa cuti lama sebab nursery tutup...huhuhu...

    Salam Aidilfitri buat sis Mia & family ☺

    ReplyDelete
  6. alahai, dekat2 jer... aku walaupun dekat2 tetap cuti seminggu hehe... selamat hari raya Mia ;)

    ReplyDelete
  7. ooo, dekat2 shj rupanya...saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin...hati2 di jln raya ye..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...selamat hari raya mama ucapkn buat mia sekeluarga yer...:)

    ReplyDelete
  9. 2 hari cuti umum, lagi 2 hari sendiri.....kira seminggu jugaklah tu

    ReplyDelete
  10. Cuti satu minggu ^^ Naik cuti nanti periksa -,-" Potong stim xD

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.