Tukar Header Blog Baru 2014

Saturday, July 19, 2014

Tukar Header Blog Baru 2014



Dari awal tahun sehingga dah masuk pertengahan tahun 2014, barulah Mia dapat tukar header baru. Tiada banyak perubahan yang dibuat. Cuma tukar gambar vector Mia yang bertudung shawl dan penggunaan warna diceriakan dengan ala-ala kemerahan supaya nampak lebih menarik.

Watermark pun berubah juga. Lebih kemerahan sedikit. Ikut tema header blog.


Tak tahulah, apa feedback dari pengunjung blog ini. Suka ke tak... tak suka ke... Mia boleh terima segala cadangan dan pendapat.

sesi tukar header blog... untuk ceriakan blog.... (^_^)

36 comments:

  1. nice..merah makngah..hehe..ceria ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ngah memang kena warna merah... hehehe.. tq dear..

      Delete
  2. Salam sis, sis guna ape ye nak buat header cam tu?

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...wah !! cantik nampak perubahannya la..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama..... terima kasih ya... mia ubah sikit je..

      Delete
  4. boleh dikira header raya dh ni kak mia.
    heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... hehehe.. blog pun nak raya juga ni shark...

      Delete
  5. lawa-lawa. ^^, combination warna memang bagus. nampak naik sangat.

    ReplyDelete
  6. cantik header baru kak mia :) warna tuu semangatt^^

    ReplyDelete
  7. cantik.. hehe.. kite dah lame tak tukar header ^^

    ReplyDelete
  8. cantik header kak mia.patutla masa terjah sini tadi macam lain sikit.hehe :D

    ReplyDelete
  9. cantik and simple saja.. CT memang fail la bab bab nak edit edit ni semua.. letak gambar aja as header sebab buta it hahaaks..

    ReplyDelete
  10. Makin cantik aja ini blognya...
    Mana header baru :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.