Logo Protege Mialiana.com

Wednesday, September 10, 2014

Logo Protege Mialiana.com


Ada satu hajat Mia yang belum tercapai sejak awal tahun ini, 2014 iaitu nak ada logo untuk protege mialiana.com ini diletakkan di side bar blog semua protege. Kesibukan melanda sehingga tidak menyempat nak design sendiri.

Nasiblah ada protege kelima yang boleh tolong design kan logo ini. Logo yang simple dan masih mengikut tema warna blog Mia.




Macam mana? Comel tak? Untungnya dapat protege kelima ini yang pandai design itu dan ini. Terima kasih ya sudi tolong mentor siapkan ini.

Kepada semua protege mialiana.com, Eraz, Farah, Ainim dan Sally sudi-sudikanlah untuk mengambil logo yang tak seberapa ini untuk di letakkan di side bar blog. Permintaan kecil dari Mia yang tidaklah sebesar mana. Terima kasih ya jika sudi.

sekurang-kurangnya pengunjung tahu mereka pernah dididik oleh Mia...

24 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah pagi Kak Mia...siapalah protege Kak Mia yg ke-5 tu...bertuahnya dia...

    ReplyDelete
  2. ASSALAMUALAIKUM Ranz Bw kat blog akak .. wah nice logo :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada protege ke 5 kak mia...walaupun tak tau lagi sapa...hihi

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... kak mia,

    tahniah kak mia dah ada loga protege... nak tahu gak siapa protege ke-5 ..

    mselim3

    ReplyDelete
  5. tahniah dan selamat maju jaya buat protege no 5 mia

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...cantik2 logo tu...;)

    ReplyDelete
  7. Wah.. Tahniah...buat pendidik dan anak didik kak mia..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.