Perancangan Blog Bulan September 2014

Monday, September 1, 2014

Perancangan Blog Bulan September 2014



Masa berlalu cukup pantas sekali. Sekejapnya dah masuk bulan September 2014. Untuk perancangan blog pada bulan ini, Mia kurang pasti sama ada nak buat giveaway Soap Ephyra atau pun Skincare My Beauty Herbs. Masih dalam peringkat perbincangan lagi. Mia juga ada tertangguh Giveaway 11K Followers yang sepatutnya dah mulakan pencarian sponsor pada akhir bulan lepas. Memang tak menyempat sangat, itu yang tertangguh. Kiranya ada 3 giveaway yang dalam perancangan sebelum akhir tahun ini. Doakan ya agar berjaya. Kalau tak menyempat juga, carry forward ke tahun hadapan. 

Segmen Nak URL Blog #8 dijadualkan akan dibuat pada hari Khamis 4 September 2014. Segmen bulanan yang dah jadi rutin setiap awal bulan. Nanti jangan lupa join ya. Senang nak blogwalking bila dah ada list dan seronok nak kenal-kenal dengan lebih rapat.

Setakat ini saja aktiviti blog yang dirancangkan. Kalau ada yang lain, Mia akan maklumkan kemudian.

suka dengan aktiviti blog..

24 comments:

  1. Yeay! Giveaways... Kekeke...cepat-cepat buat kak (^~^)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Kak Mia...semoga segala aktiviti untk bulan september ni akan berjaya.....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Kak Mia...semoga segala aktiviti untk bulan september ni akan berjaya.....

    ReplyDelete
  4. Nak join segmen blogwalking tu, mia.suka sangat..

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... kak mia,

    ziarah sini.... pagi.

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. GA? wow bestnya.. seronok sekarang join segmen dan GA blogger2 lain.. tak sabar nak tunggu nih.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. peluang perniagaan Dalam bisnes top up semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

    sesuai untuk :
    # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
    # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
    # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
    # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

    MEMPERKENALKAN !!!
    Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

    Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
    Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..


    Produk Yang Disediakan :-
    * Maxis
    * Digi
    * Celcom
    * Umobile
    * Tunetalk
    * Xox
    * Merchantrade
    * Digissocial
    * Digisidd
    * Digibroadband
    * Molpin
    * Tron
    * Italk
    * Cib-Mall Pin
    * A-Cash Pin
    * Mcoins Pin
    * Njoi Flexi
    * Celcom Bill
    * Maxis Bill
    * Digi Bill
    * Umobile Bill

    Utility Bill :-
    * Telekom Bill
    * Astro Bill
    * Syabas Bill
    * Tnb Bill
    * Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
    * Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
    * Indah Water Bill
    * Unifi Bill
    * Sada Bill

    UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA
    ATAU
    BOLEH LIHAT TERUS DI LAMAN WEB BERIKUT
    http://i2isyah92.wix.com/bisnestopupgempak

    ReplyDelete
  8. All the best..wah dah siap bust perancangan..

    ReplyDelete
  9. Dah perncgn hrp smuanya dpt brjln dgn lancar

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...mmg terbaik ni...

    ReplyDelete
  11. semoga semua perancangan berjaya dilaksanakan..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.