Ranking Alexa 11.9.2014

Thursday, September 11, 2014

Ranking Alexa 11.9.2014


Inilah pengubat hati Mia yang kecewa. Taklah kecewa sangat cuma agak sedih bila pengorbanan tidak dihargai. Bila dah senang, kita dilupai. Masa susah dengan kita. Masa senang dengan orang lain. Tidak mengapa. Mia redha.

Alhamdulillah.. ada juga berita yang mengubat duka ini. Jeng.. jeng... prestasi ranking Alexa blog ini semakin meningkat. Memanglah kadang ada turun sedikit. Tetapi asalkan dah berada di bawah ranking 300 Alexa Malaysia, sudah cukup memadai buat Mia. Terima kasih semua.



Alexa Traffic Rank : 54,728
Traffic Rank in MY : 275

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI.

Nak semak ranking alexa blog sendiri, klik SINI.

Mood berblog memang dah berkurangan sedikit. Tapi digagahi juga. Sayang ranking dah elok macam ni tapi tak nak maintain. Nanti dah jatuh, susah nak naik pula.. Banyak nak cerita dan nak karang... huhuh.. masa agak terhad. Blogwalking pun mana yang sempat.

 mood syukur...

25 comments:

  1. Alhamdulillah...terbaiklah kak mia...takpe kak mia...disebalik kekecewaan, ada berita untuk kak mia...^_^

    ReplyDelete
  2. pergh kak mia!!!! teruskan usahamu melangkah lebih jauh... i follow

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mia ...

    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  4. tahniah kak mia.. anyway..kalau down.. 5min je...nak nangis pon 5min je.. pastu bangkit semula.. jangan sedih lama2..Allah xsuka tau..hehe

    Mealshakes: Boleh atasi anak diabetes tahap 1

    ReplyDelete
  5. Terbaikla kak syg tu klau tak d kekalkan rangking

    ReplyDelete
  6. Teruskan perjuangan..jangan jadi macam den, dah elok marin stop blogging..sekarang letih nak kejar balik..

    ReplyDelete
  7. Wow...tahniahlah makin tinggi ranking....payah nak maintain tu.

    ReplyDelete
  8. Wow, getting better! Keep up the great work!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.