Pure Cocoa Chatime

Monday, October 27, 2014

Pure Cocoa Chatime



Baru lepas shopping kat Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR) tadi. Mia shopping kain pasang, tudung dan brooch. 

Penat jalan kaki terus masuk ke SOGO. Ada sale. Tengok-tengok sekejap lepas itu turun bawah nak beli air.

Beli air pure cocoa campur pearl kat Chatime buat penghilang dahaga. Alhamdulillah... leganya tekak ini.

live update dari SOGO Kuala Lumpur...

21 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah!! bestnya jenjalan ke sogo...:)

    ReplyDelete
  2. Kalau ke Chatime selalu minta Honey Lemon Aloe :)...sedapnya

    ReplyDelete
  3. akak pon suka perasa pure cocoa ni...sedapnya, lama dah tak minum chatime..last minum masa bulan puasa lepas (lepas berbuka).hihi

    ReplyDelete
  4. Shopping2 pun sempat update..kalau akak memang lupa dah kat blog bila shopping2 nih..ahhaha

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak ke sogo.. Mesti dah banyak pembaharuan.. Kalau ke sana memang akan ke jalan tar sekali.. Cuci mata katanya.. Lepas tu balik menjinjit beg plastik kiri kanan.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  6. mggu lps pn bru shopping kt sogo. byk sale. rambang mata :P

    ReplyDelete
  7. Cocoa memang sedappp. Sambil gigit2 pearl tu haaa. hehe

    ReplyDelete
  8. p/s : sale apa dkt sogo skarang ni? nak beli handbag...waaa

    ReplyDelete
  9. Fav en asben ayu kalau minum kt chatime..
    Sbb yang laen dia xsuke

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.