Majlis Konvokesyen Tadika Al Hidayah 2014

Tuesday, November 25, 2014

Majlis Konvokesyen Tadika Al Hidayah 2014


Hari itu hari Sabtu, 15 November 2014 ada Majlis Konvokesyen Tadika Al Hidayah di Fakulti Alam Bina UTM untuk Sofea. Sebagai ibu dan bapa tentulah teruja nak tengok persembahan dari Sofea. Sofea berbaju pink. Sweet pula bila tengok. 

Tak sangka ramai juga yang hadir, kerana tadika ini ada beberapa cawangan di tempat lain di Johor Bahru. Memang meriah.














Tahun depan Sofea nak sambung sini terus untuk tadika 6 tahun.

dah serasi dan selesa... Sofea suka kat tadika ni...

Sedang berlangsung :
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com
Blogger dijemput join, klik SINI.

24 comments:

  1. assalamualaikum mia...comey jer sofea pakai baju pink...:)

    ReplyDelete
  2. Anak saya baru umur 1 tahun 10 bulan. belum lagi sampai masanya. hehehe.

    Jemput ke blog saya.

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  3. wah.. mesti best persembahan sofea hari tu ye, nampak cute je budak-budak bila atas pentas..
    Mama Niza

    ReplyDelete
  4. meriahnya majlis:)....tahniah sofea yg sangat comel:)

    ReplyDelete
  5. comel sofea...panjang betul ek nama anak2 sekarang...yang penting maknanya baik...^_^

    ReplyDelete
  6. ALAHAI OMEYNYAAAA DGN BAJU PINK DIA HIKHIK

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah sini kak Mia...rasa dah lama tak singgah sini...rindu pula..hehe...comelnya sofea...ada headband lagi...

    ReplyDelete
  8. Wow dah konvo kat UTM !!!! Dahsyat budak-budak tadika sekarang, amik aura universiti. Tahniah !!!! Sofea yang comel telah menamatkan Tadika 5 tahun dengan jayanya. Semoga menjadi anak yang berjaya dunia dan akhirat Aminx3.
    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  9. comey sofea ! tahniah dear, semoga menjadi anak yang solehah dan cemerlang dunia dan akhirat ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.