Senarai URL Blog #10

Monday, November 10, 2014

Senarai URL Blog #10



Wahhhh.. terima kasih kepada semua blogger yang sudi meninggalkan link blog masing-masing dalam Segmen Nak URL Blog #10 yang berlangsung selama 2 hari pada 6 - 7 November 2014. Sebanyak 111 url blog dapat dikumpulkan kali ini.

Segmen rutin bulanan ini masih lagi diteruskan dan alhamdulillah mendapat sambutan yang menggalakkan dari kalangan blogger.

Seperti biasa Mia akan senaraikan semua url blog yang ditinggalkan dalam entri SINI. Malam ini Mia akan pilih 2 url blog menggunakan random.org dan akan masukkan ke dalam bloglist Mia sehingga segmen seterusnya. Semoga berjaya ya...

Senarai URL Blog #10
  1. http://maszull.blogspot.com
  2. http://jnjikita.blogspot.com
  3. http://official-shahirasulaiman.blogspot.com
  4. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com
  5. http://aswanazmy.blogspot.com
  6. http://ayudzul.blogspot.com
  7. http://aisyahambris.blogspot.com
  8. http://iamaproudmama.blogspot.com
  9. http://theruslans.blogspot.com
  10. http://madey09.blogspot.com
  11. http://www.diarijejakahangat.com
  12. http://norminieza.blogspot.com
  13. http://secretofshaila.blogspot.com
  14. http://bicarabihah.blogspot.com - blog not found
  15. http://www.azneyshamsuddin.com
  16. http://amieznuown.blogspot.com
  17. http://diarisihazimah.blogspot.com
  18. http://ummunuraini.blogspot.com
  19. http://memorisusuanku.blogspot.com
  20. http://hanyadihatiku.blogspot.com
  21. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
  22. http://nenektanjung.blogspot.com
  23. http://farhana-mohamad.blogspot.com
  24. http://www.aimisyahirah.com
  25. http://feycasnowie.blogspot.com
  26. http://anumkhairil.blogspot.com
  27. http://sallyyatiey.blogspot.com
  28. http://ctfand.com
  29. http://ashikakkoii.blogspot.com - error loading blog
  30. http://mie-cyber.blogspot.com
  31. http://cahayaalammaya.blogspot.com
  32. http://www.nurul-izwa.blogspot.com
  33. http://tukang-sampai.blogspot.com
  34. http://cikash.blogspot.com
  35. http://kinderbueno-wolf.blogspot.com
  36. http://ummi2m2s.blogspot.com
  37. http://afifahaddnan.blogspot.com
  38. http://meerasigadisapril.blogspot.com
  39. http://cikgufarha.blogspot.com
  40. http://yangbaik.blogspot.com
  41. http://zianaeunos.blogspot.com
  42. http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com
  43. http://kameqdeanna.blogspot.com
  44. http://duniazumal.blogspot.com
  45. http://izahafizah.blogspot.com
  46. http://ladiesingreen.blogspot.com
  47. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com
  48. http://iqwa-niera.blogspot.com
  49. http://sitizawiah95.blogspot.com
  50. http://storybyciksiti.blogspot.com
  51. http://drshikinzainal.blogspot.com
  52. http://annscape.blogspot.com
  53. http://www.diyanarazim.blogspot.com
  54. http://www.mummyhana.com
  55. http://www.mamaniza.com
  56. http://belogisam.blogspot.com
  57. http://www.isyapurple.blogspot.com
  58. http://ayienawi.blogspot.com
  59. http://flawlesssakura.blogspot.com
  60. http://amysigadisweird.blogspot.com
  61. http://ckecilberbicara.blogspot.com
  62. http://www.dayangdeno.com
  63. http://www.razishamit.com
  64. http://kylifa.blogspot.com
  65. http://worldeddyobby.blogspot.com
  66. http://nuramilacomel.blogspot.com
  67. http://princessmila374.blogspot.com
  68. http://fuzamusa.blogspot.com
  69. http://nienaannisa.blogspot.com
  70. http://sibodohjangankacau.blogspot.com
  71. http://ainimrashihah.blogspot.com
  72. http://prettyiz.blogspot.com
  73. http://dianeeya.blogspot.com
  74. http://www.ismaildotcom.blogspot.com
  75. http://sweetsouryaya.blogspot.com
  76. http://www.ibuhana.com
  77. http://mrspuex.blogspot.com
  78. http://www.ayuinsyirah.my
  79. http://amalinahussain.blogspot.com
  80. http://hidayuayumie.blogspot.com
  81. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com
  82. http://www.rosmizaali.com
  83. http://yanapinkblossom.blogspot.com
  84. http://aulawrites.blogspot.com
  85. http://ndieyblog.blogspot.com
  86. http://tuanputeriituaku.blogspot.com
  87. http://vampsq.blogspot.com
  88. http://ribenasyaz.blogspot.com
  89. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com
  90. http://najihahawanbiru.blogspot.com
  91. http://cxopportunities.blogspot.com
  92. http://www.safirulamar.com
  93. http://www.khairilmazri.com
  94. http://kisahpondokkecil.blogspot.com
  95. http://vitamineshoppe.blogspot.com
  96. http://atrix96.blogspot.com
  97. http://www.duniasaya.blogspot.com
  98. http://www.bloggerlelaki.com
  99. http://geeazielove4eva.blogspot.com
  100. http://www.cikguazli.com/blog
  101. http://calrasepatrick.blogspot.com
  102. http://ceritamayapersada.blogspot.com
  103. http://sihatgojes.blogspot.com
  104. http://blogparihh.blogspot.com
  105. http://farhanahadzlan06.blogspot.com
  106. http://kuazue.blogspot.com
  107. http://aquzack.blogspot.com
  108. http://mselim3.blogspot.com
  109. http://www.ayuejean.com
  110. http://remajarianggg.blogspot.com
  111. http://syafawatikmal.blogspot.com
Kepada yang tidak sempat join, boleh join segmen ini bulan depan.. (^_^)

** Mia blogwalking pada 28/11/2014

jemput blogwalking semua...

Sedang berlangsung sekarang :


Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk

29 comments:

  1. asalamualaikum..bagi Etuza sesuatu yg menggembirakan..boleh ka! ..tengok url termasuk..masih sedih ni mia..anak jatuh final exzam harap nak top three..meleset.Terima kasih ya url terkandung jua..banyaknya url..tahniah ya sentiasa berjuang..

    ReplyDelete
  2. Tak sempat nak joinnn :'( In Sya Allah bulan depan punyaa saya join >.<

    ReplyDelete
  3. All the best semua...Jom terjah kenalan baru

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... kak mia,

    Insaallah pape nanti bolehlah BW ..

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Ramainyer yang join, Senang nak terjah blog2 ni nanti...

    ReplyDelete
  6. Kali ni Diana tak sempat nak join...huhu...

    ReplyDelete
  7. Kali ni Diana tak sempat nak join...huhu...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...ramai juga yg join segmen ini...:)

    ReplyDelete
  9. Asalam mia, hari tu dah BW 80% Etuza dah klik dan follow..nampaknya blogger tak dapat kesan aktiviti BW etuza kat blog mereka. Sebab followers Etuza still lemah tak berapa berganjak. Blog Etuza tak terkenal paparan pun melarut...sering dikritik..sedih juga dah berbulan masih angka 3 followers.Nak buat macamana kan kita tak boleh paksa blogger suka dan follow blog kita. Followers paling etuza suka sebab tiada limit kalau google + tu rupanya ada limited tuk ikut atau masuk sebagai kenalan ke apa2 lah kat situ..

    ReplyDelete
  10. terim aksih kunjungan mia di blog Etuza amat menggembirakan Etuza. Serius ada rasa gembira..mia ni otai blog tau..hebat sangat kagum Etuza

    ReplyDelete
  11. Wah banyaknya. 1/10 jer saya pernah masuk dan lawat sebelum ini.

    Insya Allah akan blogwalking jika ada kelapangan.

    ReplyDelete
  12. Terima kasih infonya.. ia memamg tidak boleh, sebab ingat nak redesign blik template blog saya.. tu yang di sable comment tu. :)

    ReplyDelete
  13. 101 hehe... Alamak sory sangat dapat blogwalking kpd sikit blog sahaja..

    ReplyDelete
  14. terima kasih mia sudi blogwalking ke blog saya... (^_^)

    ReplyDelete
  15. salams mia,

    tksh sebab akak tersenarai...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.