image Preview Giveaway 10K Followers Mialiana.com - Mia Liana

Tuesday, 2 July 2013

# Segmen Giveaway

Preview Giveaway 10K Followers Mialiana.com


Sempena blog ini sudah mencecah 10,000 followers, Mia dah rancang nak buat Giveaway 10K Followers Mialiana.com pada 7 hingga 21 Julai 2013.

Mia telah pun menerima beberapa sponsor yang ingin menaja GA ini. Pencarian telah dilakukan melalui facebook dan fanpage Mia. Syukur, ada blogger yang ingin jadi sponsor dan meriahkan hadiah untuk GA Mia ini.

Sponsor
  1. Menaja hadiah yang bernilai sekurang-kurangnya RM 10.00.
  2. Ada blog, fanpage dan google+ (bergantung pada sponsor).
  3. Sekiranya ingin mempromosikan produk yang ditaja, hendaklah maklumkan pada Mia, URL entri produk tersebut melalui inbox FB.
  4. Menghantar hadiah yang ditaja kepada pemenang.
  5. Maklumkan kepada Mia status penghantaran hadiah kepada pemenang.

Peserta
  1. Dikehendaki membuat entri penyertaan dengan copy dan paste coding yang bakal disediakan nanti.
  2. Follow blog, like fanpage dan add google+ semua sponsor (bergantung pada sponsor).
  3. Wajib ikut semua syarat-syarat GA ini.
Pemenang
  1. Dipilih melalui random.org
  2. Menuntut hadiah dari sponsor dalam masa 7 hari selepas keputusan diumumkan
  3. Jika tidak menuntut hadiah dalam tempoh tersebut, Mia berhak membuat pemilihan seterusnya dan hadiah akan diberikan kepada pemenang baru.
  4. Maklumkan kepada Mia status penerimaan hadiah daripada sponsor.
Hadiah
  1. http://www.kerinchi.com - 1 x Jus Delima Pompure bernilai RM 150, 1 x Glutaking RM 150, 1 x Tropica Bioherb Shampoo Herba bernilai RM35
  2. http://www.mykeledek.com - 1 x Kain pasang Satin Cotton Vietnam bernilai RM 65
  3. http://myalycia.blogspot.com - 1 x BB Plus Collagen bernilai RM 180
  4. http://adianiez.blogspot.com - 3 x tudung DeZahra bernilai RM 75 serta Brooch bernilai RM 6
  5. http://www.chekgu-skolah.com - 1 x Teddy Bear bernilai RM 100, 2 x Bantal Love mialiana.com bernilai RM 35
  6. http://www.anastasyea.com - 1 x Wang Tunai RM 50
  7. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com - 1 x Novel Cintaku Luruh di Oxford bernilai RM 34
  8. http://www.rafinamimi.com - 1 x Novel Dia Yang Aku Pilih bernilai RM 22
  9. http://www.paly.my - 1 x Farcheese Powder bernilai RM 25
  10. http://dayangdeno.blogspot.com - 3 x Doodle bernilai RM 10
  11. http://cikgukacamata.blogspot.com - 2 x Multifunctional Buff (Seamless Magic Scarf) bernilai RM 15
  12. http://ieta-myblog.blogspot.com - 3 x Topup bernilai RM 10
  13. http://deqnyssfashion.blogspot.com - 2 x Topup bernilai RM 10
  14. http://keymekeymoo.blogspot.com - 2 x Topup bernilai RM 10
  15. http://www.nurdzafirah.my - 2 x Topup bernilai RM 10
Hadiah Misteri
  1. Cara pemilihan akan dimaklumkan semasa pengumuman pemenang
  2. http://amirofie.blogspot.com - 4 x hadiah bernilai RM50.00

Terima kasih kepada semua yang bakal menjayakan Giveaway 10K Followers Mialiana.com ini.

berdebar-debar... risau juga ni...

108 comments:

  1. sponsor leh join? hehehe.. saje tnye, mane tau bleh..

    ReplyDelete
  2. Insyaallah...pasti sambutannya hangat seperti selalu...
    Good luck Mia!

    ReplyDelete
  3. amboi, jauh bezanya nilai tajaan kerinchi dan mykeledek bbanding yg lain

    ReplyDelete
  4. wahhhh dah 10k follower untung la :)

    ReplyDelete
  5. owh kak mia nak wat GA? tak sabar nk tunggu :)

    ReplyDelete
  6. may Allah bless... hadiah oshem...

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mia , dah melebihi 10k followers.

    ReplyDelete
  8. tahniah bersama 10k followers hehe

    ReplyDelete
  9. Kak mia...banyak betol hadiah tu...
    insyaAllah akan support

    ReplyDelete
  10. nak jadi sponsor jugakkkkk..... camne????

    ReplyDelete
  11. Tak sabar nak memeriahkan GA Mia ni..

    ReplyDelete
  12. banyaknya hadiah.. insya-Allah nak join juga la..

    ReplyDelete
  13. CONGRATULATION on your 10k followers mark.

    ReplyDelete
  14. wah bestnya hadiah..hehe boleh join nt^__^

    ReplyDelete
  15. SALAM. KAK MIA. TAK SABAR SAYA NAK JOIN

    ReplyDelete
  16. okey... ^^, jom join ramai2~~~ hadiah pon sedap mata memandang tu...

    ReplyDelete
  17. lumayan betul hadiah nya... mungkin kah sempena 10k punya followers
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhandulillah YB... kebetulan ramai yang nak sponsor...

      Delete
  18. Tahniah Mia coz achieved more than 10K ;)

    ReplyDelete
  19. Ok dah booking Mia..pasti join nanti..hadiah menarik..anyway tahniah ya Mia, follower dah lebih 10k..ramai tu..

    ReplyDelete
  20. Sukanya... tersenarai as sponsor... Terima kasih Mia :) Wa... bestnya... sponsor pun bleh join... In shaa allah akak join ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya kak ieta... jom meriahkan GA mia ya nanti..

      Delete
  21. Hadiah-hadiahnya menarik! Insyallah, nak join nanti. Lagi 4 hari. :D

    ReplyDelete
  22. banyak hadiah! terima kasih kakmia terima deno sbg sponsor walaupun hadiah tak seberapa.. hihi^^

    ReplyDelete
  23. Wow! MEnarik nih! Tak sabar nak join! ^_^

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum mia...wah menarik ni inshaAllah boleh join ni...;)

    ReplyDelete
  25. wahh..byknya hadiah :) smga berjalan lncar dengan izinNya :) insyaAllah ^_^

    ReplyDelete
  26. tak sabar nak join... terlepas nak jd penganjur... huhu...

    ReplyDelete
  27. best ni..untung ade follower ramai..hihi

    http://mashitahrosli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. meriahnya hadiah...nak join nanti boleh (^_^)

    ReplyDelete
  29. Tak sabar nak join. :) Terima kasih Kak Mia dan semua penaja hadiah. :)

    ReplyDelete
  30. lagi 10 hari nk tau sapa pemenang nie...suspend plak

    ReplyDelete
  31. kalau Google + tu tak bole follow bole join Kak? nge sbb G+ tu kata account kena suspend

    ReplyDelete
  32. Terimakasih ya Mia, setelah diteliti habis-habisan, memang ada tersenarai no ppeserta kakUmmi, terleoas pandang maklumla orang lama, :) kakUmmi teruja sangat, apapun, sekalung terimaksih buat Mia sayang dan kepada sponsor-sponsor hadiah...semoga pintu rezeki anda sekelian dibuka seluas-luasnya di bulan Ramadhan bulan keberkatan...amin.. :D

    ReplyDelete