Cuci Kereta

Thursday, March 12, 2015

Cuci Kereta


Hmmm... dah tiba masanya untuk hantar cuci kereta kesayangan Mia. Dari warna putih dah tukar macam kelabu sikit. Kesiannya...

Makanya waktu tengahari tadi, Mia hantar pergi cuci. Tak jauh mana. Dekat kawasan Tampoi juga. Memang dah member kat sini.





Barulah nampak putihnya....

** sayang sangat kat kereta ni... banyak jasanya...

14 comments:

  1. kalau kereta putih memang cepat bertukar warna dia.
    Macam kitew kete warna silver so setahun berapa kali jer cuci.dasar Pemalas kan..hehehe
    Salam singgah dari Kitew

    ReplyDelete
  2. sebab tu kereta zarith color hitam sebab 'rajin' basuh hehe

    ReplyDelete
  3. kereta warna putih memg mcm tu kan.. sama laa mcm my messy.. kereta viva je.. seminggu sekali kena cuci.. kalau x..dah macam x cuci setahun..dah laa rumah flat.. kalau rumah teres sendiri senang nak cuci sendiri..

    ReplyDelete
  4. sy pun lama tak cuci... asyik hujan je kt sini...

    ReplyDelete
  5. QU PUTEH .. QU PUTEH .. BRULAH PUTEH . HIHI

    ReplyDelete
  6. keta putih senang nak bertukar warna bila kotor.. nasib laa dah biasa kat situ, senang..

    ReplyDelete
  7. Kereta putih nampak cantik bila putih bersih, namun kalau dah naik selut sakit mata tengok kan?

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...yer la mama pun baru pi hantar kereta kat car wash juga tadi...:)

    ReplyDelete
  9. warna putih memang kena sentiasa jaga kalau dah kelabu memang rimas kan..dah putih bersih cantik :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.