Pakej Berpantang Tradisional Di Rumah

Tuesday, April 21, 2015

Pakej Berpantang Tradisional Di Rumah


Pakej berpantang tradisional di rumah.. promosi khas bagi tahun ini, 2015 oleh Aishah Radhiah Beauty & Spa yang sangat menjimatkan, murah dan berbaloi bagi para ibu untuk menjalani tempoh berpantang dengan selamat dan berkesan di samping memelihara kesihatan dan kewanitaan selepas bersalin. Malah mampu mengembalikan potongan dan berat badan kepada yang asal, kalau betul-betul menjaga pantang.

Pakej yang disediakan merangkumi ibu dan bayi dan boleh pilih sama ada 3 hari, 5 hari atau pun 7 hari. Di samping itu, perkhidmatan makanan berpantang juga disediakan bagi ibu selepas bersalin.



Perkhidmatan Pakej Berpantang Di Rumah
( Confinement Package )

Lulur Badan
+
Mandi Herba
+
Urutan Tradisional
+
Bertungku
+
Urutan Bayi
+
Mandi Bayi
+
Param, Pilis
+
Pemakaian Bengkung


3 hari - RM799.00 (asal RM1,238.00)
5 hari - RM1,100.00 (asal RM2,280.00)
7 hari - RM1,400 (asal RM2,798.00)


** Tambahan :
Makanan berpantang tradisional berherba - RM40 sehari


Urutan dan mandian bayi

Confinement Lady (mak bidan) yang berpengalaman dalam urutan tradisional melebihi 2 tahun

Tungku Aishah Radhiah & Beauty Spa homemade  menggunakan herba-herba terpilih dan halia

Perkhidmatan pakej berpantang tradisional yang disediakan meliputi seluruh Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Dijamin puas hati dengan pakej yang amat menjimatkan dan berbaloi serta berpatutan untuk rawatan kepada ibu selepas bersalin dan bayi yang baru lahir.

Promosi ini hanya untuk tahun 2015 sahaja. Booking atau temujanji boleh dibuat dengan menghubungi 012 9422798 atau boleh dibuat secara online di laman web http://aishahradhiahspa.com



Senarai Lokasi Dan Alamat Cawangan : 

Cawangan Bangi
(Berdekatan PKNS Bangi)
No. 1-11, Jalan 8/35,
Seri Bangi Seksyen B,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor Darul Ehsan.
No Telefon : 03 8922 1598

Cawangan Shah Alam
(Bersebelahan Plaza Masalam)
31-D Jalan Tengku Ampuan Zabedah F 9/F,
Seksyen 9,
40100 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
No Telefon : 03 5880 6925

Cawangan Kota Damansara
(Menghadap Pintu Masuk Giant Kota Damansara Giant)
No 27-3 Jalan PJU5/20E,
The Strand Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya.
No Telefon : 03 6158 0000

Cawangan Ampang
(Bertentangan Ampang Putri, Ampang Point)
No 60M, Jalan Mamanda 9,
Taman Dato' Ahmad Razali,
68000 Ampang, Selangor.
No Telefon : 03 4251 0000

Cawangan Seremban
(Bertentangan dengan Jaya Jusco S2, bersebelahan CIMB Bank)
1st Floor, No. 10, Jalan S2 B15,
Biz Avenue Shop, Seremban 2,
70300 Seremban, Negeri Sembilan.
No Telefon : 06 6019999




Untuk temujanji sila hubungi : 012-9422798
Dibuka setiap hari dari 10.00 pagi sehingga 6.00 petang

berpantang secara tradisional untuk ibu selepas bersalin....

14 comments:

  1. salam perkenalan...singgah n follow sini..
    mudah kan kalau ada pakej mcm ni...

    ReplyDelete
  2. Wahhh...
    bestnya ber-spa ! Sha tak pernah merasa lagi... hahahaha

    ReplyDelete
  3. untung sekarang ni ... dah ada pakej macam ni. Cuma di Perak tak jumpa lagi

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...best juga mcm ni tapi harganya boleh tahan juga ni...;)

    ReplyDelete
  5. adanya pakej penjagaan sewaktu berpantang ni memang sangat membantu para ibu lepas bersalin

    TIPS MEMILIH SET BERPANTANG MESRA IBU DAN BAYI

    ReplyDelete
  6. bestnya ada pakej sebegini.. memudahkan kita..

    ReplyDelete
  7. senanglah boleh datang rumah je kan..tak perlu bersusah payah berpantang nak keluar pulak

    ReplyDelete
  8. Puan,

    Kalau pakej 7 hari tu termasuk hari Sabtu/ahad dan cuti umum ke?

    ReplyDelete
  9. Puan

    kalau pakej 7 hari tu termasuk sabtu/ahad dan cuti umum ke?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.