Pengumuman Pemenang Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare

Monday, May 11, 2015

Pengumuman Pemenang Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare


Pengumuman Pemenang Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare

Saat yang dinanti-nantikan telah pun tiba. Pemenang Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare bakal diumumkan dalam entri ini. Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare telah berlangsung dari 1 Mac 2015 di blog melalui beberapa peringkat, selanjutnya klik SINI.

Mia rasa teruja kerana dapat bekerjasama dengan My Beauty Herbs untuk menganjurkan giveaway ini. Diucapkan ribuan terima kasih kepada My Beauty Herbs yang sudi memberikan kepercayaan kepada Mia.


Seterusnya... pemenang-pemenangnya ialah...

Tempat Ke 1 :
Wang tunai RM150 + TShirt Eksklusif My Beauty Herbs 
+ 2 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Tempat Ke 2 :
Wang tunai RM100 + TShirt Eksklusif My Beauty Herbs 
+ 2 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Tempat Ke 3 :
Wang tunai RM50 + TShirt Eksklusif My Beauty Herbs 
+ 2 kotak Whitening Intensive Booster Skincare


Tempat Ke 4 hingga 10 :
 1 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Wahhh.. tahniah diucapkan kepada semua pemenang di atas. Pasti wajah akan bertambah cantik, putih gebu selepas ini.

Kepada pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga, sila tuntut hadiah anda di inbox fanpage mialiana.com, dengan menghantar butiran berikut :

Tempat ke :
URL penyertaan :
Nama penuh :
Nama bank :
Akaun bank :
Saiz t-shirt :

Perhatian kepada semua pemenang, sila maklumkan pada Mia segera di inbox fanpage mialiana.com sekiranya terdapat perubahan alamat.

Alhamdulillah, Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang telah menjayakan giveaway ini sehingga ianya dapat dilaksanakan dengan jayanya

kepada yang tidak berjaya, boleh cuba di giveaway yang akan datang...

28 comments:

  1. tahniah pada semua pemenang Alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah....terima kasih Mia dan MBH....memang terbaik....sampai skrg masih pakai lagi...


    ps: Mia...alamat k.sal tak berubah...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...tahniah2 pada mereka yang berjaya...:)

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd yg berjaya...untung badan kan...asyik dpt hadiah jer

    ReplyDelete
  5. Wah..alhamdulillah....terima kasih,kak mia dan pihak beauty herbs...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah ada rezeki lagi di sini.. terima kasih kepada pihak my beauty herbs dan mia.. tahniah jugak kepada pemenang yang lain..

    ReplyDelete
  7. alaaaa....tak dapat pulak...sedihnyaaa...nak kena beli sendiri la lepas ni...hahahaha

    anyway, congrats kepada yg menang and thanks kak mia & MBH

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang..

    rezeki tidak memihak kepadaku..uhuk uhukk..

    -mrspuex-

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. Terima kasih dan tahniah juga kepada pemenang lain yang terpilih.

    ReplyDelete
  10. ALHAMDULILLAH .. REZEKI BBY .. MEKASIH KAK MIA N MBH ..

    TAHNIAH PD PMENANG LAIN

    ReplyDelete
  11. cam xcaya ye boleh menang hihi alhamdulillah

    ReplyDelete
  12. Tahniah semua, bertambah gebu la lps ni ye

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.