Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Preview Dan Hadiah Giveaway

Saturday, February 28, 2015

Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Preview Dan Hadiah Giveaway


Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Preview Dan Hadiah Giveaway

Buat kali keduanya, My Beauty Herbs menjalinkan kerjasama dengan Mia dalam menganjurkan Giveaway pada tahun ini bermula dengan produk Whitening Intensive Booster Skincare pada bulan Mac 2015.  Terima kasih di atas kepercayaan yang diberikan pada Mia.

Giveaway ini terbuka kepada semua blogger berumur melebihi 18 tahun, tidak kira lelaki atau perempuan yang ingin kulit muka kelihatan cantik, cerah, gebu dan bersinar. Adakah anda sanggup menyahut cabaran ini? Eh! Tak percaya ke? Belum cuba belum tahu...


Keterangan produk ada di SINI dan testimoni produk ada di SINI.
Review produk di blog Mia ada di SINI.

Dalam Giveaway ini, hanya 50 orang blogger yang layak akan dipilih menerima produk Whitening Intensive Booster Skincare dan mencuba sendiri keberkesanan produk yang hebat ini. Kemudian, akan diminta untuk membuat entri review produk ini berdasarkan pengalaman. Selepas siap dan hantar link URL, screenshot entri penyertaan anda akan dimasukkan ke dalam fanpage My Beauty Herbs. Sila promote gambar entri penyertaan anda untuk dapatkan LIKE yang tertinggi.

Entri-entri yang dijadualkan untuk menjayakan Giveaway ini :

Blogger-blogger yang berminat menyertai giveaway ini dikehendaki mengisi borang online yang akan dibuka selama 7 hari. Sila ikuti segala syarat-syarat yang akan dinyatakan dalam entri ini dan kemudian jawablah dengan tenang dan jujur soalan-soalan yang diberikan bagi memudahkan proses pemilihan.

50 orang blogger yang berjaya dalam sesi pemilihan pertama oleh pihak My Beauty Herbs akan diumumkan pada 9 Mac 2015 melalui entri ini dan produk Whitening Intensive Booster Skincare akan dihantar kepada mereka. Blogger dikehendaki memberikan komitmen sepenuhnya dalam menjayakan giveaway ini.

Ini adalah fasa di mana 50 orang blogger yang berjaya terpilih akan guna dan alami sendiri perubahan dengan Whitening Intensive Booster Skincare. Cabaran 30 hari buat mereka. Setiap perubahan sebelum dan selepas haruslah dicoretkan dan dinyatakan dalam entri review. Entri review yang dibuat hendaklah mengikut syarat-syarat yang akan dinyatakan dalam entri ini. URL link entri review hendaklah dihantar ke ruangan komen entri ini.

Entri ini akan mengumumkan sudah tiba masanya untuk mempromosikan screenshot entri review 50 orang blogger di fanpage My Beauty Herbs. Sila dapatkan LIKE yang tertinggi sehingga 8 Mei 2015. Dapatkan sokongan sepenuhnya daripada ahli keluarga dan rakan-rakan.

Pemenang akan dipilih oleh pihak My Beauty Herbs sendiri berdasarkan beberapa faktor berikut :
  1. Entri penyertaan yang berkualiti, kreatif dan menarik
  2. Memasukkan gambar bersama produk Whitening Intensive Booster Skincare dengan cara yang kreatif
  3. Screenshot entri review di fanpage My Beauty Herbs mendapat LIKE yang tertinggi
  4. Artikel entri penyertaan hendaklah 100% karangan sendiri dan bukan diciplak dari mana-mana

Hadiah Yang Ditawarkan :
Daripada 50 orang blogger, hanya 10 orang pemenang yang dicari dan akan menerima hadiah berikut :

Tempat Ke 1 :
Wang tunai RM150 + TShirt Eksklusif My Beauty Herbs + 2 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Tempat Ke 2 :
Wang tunai RM100 + TShirt Eksklusif My Beauty Herbs + 2 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Tempat Ke 3 :
Wang tunai RM50 + TShirt Eksklusif My Beauty Herbs + 2 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Tempat Ke 4 hingga 10 :
 1 kotak Whitening Intensive Booster Skincare

Bagaimana? Menarik, kan? Nak join tak? Jangan lupa nantikan permulaan giveaway ini pada 1 Mac 2015.

support Mia ya nanti...

29 comments:

  1. menarik kak mia! InshaAlla, PG akan join, inshaAllah ;)

    ReplyDelete
  2. Wah nak cuba juga produk baru ni..mnarik sgt

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...wah nak join nanti...:)

    ReplyDelete
  4. ok..sy dah support akak..sy dah join..;)

    ReplyDelete
  5. dah join.. memang menarik hadiahnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar nak cuba produk yang baru diterima nih..

      Delete
  6. menarikk insyaallah akan sahut cabaran ni..

    ReplyDelete
  7. Hi Mia,
    Ni entry review product.

    1. Entry product sampai : http://www.yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/03/hadiah-giveaway-dari-my-beauty-herbs.html


    2. entry review produk selepas sebulan.. http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/04/product-review-whitening-intensive.html

    kalau tak cukup syarat bagitau ea mia.. boleh email ke : aziandgtt@yahoo.com TQ!!

    ReplyDelete
  8. Entry review dari Shad, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/04/cantik-berseri-dengan-mbh-whitening.html

    ReplyDelete
  9. dah siapp!

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs.html

    ReplyDelete
  10. mcm best tap kalu x gune produk ni bole ke join..hehehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.