Baskin Robbin Chocolate Ice Cream

Wednesday, December 16, 2015

Baskin Robbin Chocolate Ice Cream



Kalau beli ice cream a.k.a. aiskrim kat Baskin Robin, Mia pasti beli yang single scoop regular... dan paling penting chocolate. Harganya RM10. Topping tak ada tak apa. Terasa bestnya bila makan. Hilang segala yang negatif di dalam diri. Mood terus jadi ceria.

favourite sangat...

17 comments:

  1. assalamualaikum mia...sedapnya layan ais krim...:)

    ReplyDelete
  2. wah... ilangkan stress dengan aiskrim (^___^)v sangat mendamaikan (^___^)v

    ReplyDelete
  3. leh thm mhl gak ye..huhu..tp sedap xpe laa~~

    ReplyDelete
  4. Mhlnya bkh bli aiskrim sekontena hihi..lahai sdpnya br

    ReplyDelete
  5. aaaaaaaaa qila suka flavor movie teathre :(((
    ada popcorn and caramel and nyums!

    Tapi flavor tu dah takde aaaaa sedih hahaha.

    ReplyDelete
  6. Salam , kak... yana suka sangata aiskrim memang time demam pon nak makan

    ReplyDelete
  7. lama betul x makan ice cream..terliur plak

    ReplyDelete
  8. ada hari setiap bulan dalam diskaun kan? tapi tak ingat bila

    ReplyDelete
  9. makananan zaman berzaman..aiskirim..tapi kesian kan bila berumur ..sakit timbul, bersin lah hai d=badan dah tak berapa masuk semua makanan ni mia....sabar ja lah kan..

    ReplyDelete
  10. Mia.. Try Nurul'z ice cream plak lepas ni.. Pembuatnya di melaka. Memang sedap sgt2. Recommended flavor Salted Caramel Ice cream

    ReplyDelete
  11. Teringat dulu selalu dapat ice cream free baskin robin.. ekekeke..

    ReplyDelete
  12. sesekali layan tekak teringin kan..mengapa tidak :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.