Mula Konsisten Update Blog

Friday, January 29, 2016

Mula Konsisten Update Blog




Hmmm... kalau selalu datang blog ini di bulan Januari 2016, tentu perasan Mia dah mula konsisten update blog setiap hari. Fiuhhh... macam nak apa. Tapi Mia gagahi juga di kala free update blog sama ada autopost atau backdated memandangkan Mia dalam usaha untuk naikkan ranking Alexa blog ini. Kesian kat blog ini, tahun 2015 Mia tak dapat nak beri perhatian sangat sehingga prestasi blog ini menurun.

Alhamdulillah... dah nak masuk bulan Februari 2016, prestasi blog semakin meningkat dengan trafik pengunjung yang konsisten setiap hari. Terima kasih semua.

Ranking Alexa pada 11.1.2016

Ranking Alexa pada 29.1.2016

Sumber : SINI


Nampak kan... jauh bezanya. Nak membesar atau menurun memang laju. Nak naik dan mengecil angka ini, memang perlu bekerja keras sedikit dan apa-apa pun konsisten yang lebih utama. Semangat tu kena kuat. Kalau goyah, memang susah nak buat. Cuba dan terus mencuba...

akan juga kekalkan momentum berblog pada Februari 2016... yeahhhh

Entri yang berkaitan :


18 comments:

  1. Kakak percaya Mia memang mampu utk berbuat apa yang dirancang. Semagat dah berkobar-kobar tu:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.
    Sekarang ni dah selalu nampak entri terbaru Mia.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...singgah pg Jumaat ke sini...:)

    ReplyDelete
  4. Salam jumaat kak mia. =)
    Tu la azam aina 2016 pun nak cuba consistent update blog. Hehe
    all the best kak!

    ReplyDelete
  5. Teruskan update blog...ni juga pesanan untuk diri sendiri hehe....Alhamdulillah tahun 2016 ni rajin sikit dan semoga saya juga terus konsisten macam kak Mia...

    ReplyDelete
  6. Tahniah!
    Semoga terus konsisten. (ingatan untuk diri-sendiri juga)

    ReplyDelete
  7. Jauh meningkat stats kak mia dari bulan 11 tahun lepas. Ath respect. ^^
    Ath x pernah konsisten dalam penulisan blog sejak 4 tahun lalu haha. Tahniah kak mia.

    ReplyDelete
  8. moga konsistenlah momentum berblog buat kita semua.. ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah kak mia . ain pun sedang berusaha nak kosisten berblogging

    ReplyDelete
  10. singgah lagi... pinjam aura dan mood Mia dalam update blog. hihihi

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.