Nak URL Blog #23

Tuesday, March 29, 2016

Nak URL Blog #23



Tibalah masa untuk bersegmen pula di blog ini. Segmen Nak URL Blog #23 bermula saat ini bagi bulan Mac dan April 2016. Segmen ini tersangatlah simple dan senang sangat nak join. Bagi link url blog anda saja. Tak perlu susah-payah buat entri.

Blogger newbie atau yang lama... semua boleh join ya. Tak perlu nak malu-malu... Ketengahkan blog anda.

Motif utama untuk memudahkan Mia blogwalking di samping menjadi platform buat blogger-blogger mengenali di antara satu sama lain. Yang dah kenal dirapatkan. Yang belum kenal dikenalkan.

Senang saja nak join. Hanya perlu tinggalkan url blog anda di ruang komen entri ini. Segmen ini bermula sekarang dan akan tamat pada jam 11.59 malam  Ahad 3 April 2016 (5 hari sahaja).

SEGMEN TAMAT

jom lah join...

63 comments:

  1. ai join.. ;)

    http://aizamia3.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. joined :D

    http://alyasygsanda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Ucing Join Lagi (>.<)

    http://ucingkadayan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Join jugakk

    http://thezafirahnazri.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. Join jugakk

    http://thezafirahnazri.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. join =)

    http://afzanyz87.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. jemputlah singgah dkt blog sya ye. =D

    http://najwazahid94.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum.. kak mialiana,

    nie link blog mselim3 :

    http://mselim3.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. nak join :)
    https://almarikaukosong.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. nak join :)
    https://almarikaukosong.blogspot.my/

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..
    Nak join juga :)
    wanieymahassan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. join juga =)
    http://iris-everythinggonnabealright.blogspot.my

    ReplyDelete
  14. Hi, saya kat sini...

    http://sheayang.blogspot.my

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...join sekali...
    http://maszull.blogspot.my

    ReplyDelete
  16. hai mia. saya nak join

    reenakamarudin7.blogspot.my

    ReplyDelete
  17. Salam kak Mia. Erna join.

    http://alongwawaerna.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Salam mia, ana pun nak join jugak.Harap dpt menambah kenalan blog lagi hehe.tq

    http://cucter.blogspot.my/

    ReplyDelete
  19. http://eyeemaiareyeleventen.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  20. http://iris-everythinggonnabealright.blogspot.my

    ReplyDelete
  21. tak nak ketinggalan hihi

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/

    ReplyDelete
  22. hi. iwan blogger newbie :')

    http://1direktori.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. hai Mia! lama x main2 pintu kat sini... kikiki
    nak tinggal link juga boleh?

    http://encikbell.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/

    ReplyDelete
  25. salam kak

    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  26. abam kie joins too... thanks.

    http://www.zukidin.com/

    ReplyDelete
  27. Salam singgah sini kak mia.....MD join juga...

    http://mardiahdiana.blogspot.my

    ReplyDelete
  28. Assalam, kak mia, saya join yer :

    http://mamapapaamir.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. hai, sy join :)

    http://asheilazakaria.blogspot.my/

    ReplyDelete
  30. Dah lama tak join segmen2 ni haa hehe ..
    superpapaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Macam Best je. Join jugak la ^^

    http://akhalilah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  32. Join here http://www.newsinformation.ga/2016/04/10-tips-proven-weight-reduction.html -->10 Tips Proven Weight Reduction

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum :)

    www.oohija.com

    oohija.blogspot.com

    =)

    ReplyDelete
  34. nak join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.