Sedang Kembalikan Mood Berblog

Tuesday, April 5, 2016

Sedang Kembalikan Mood Berblog



Hmmmm... tu lah. Bila dah cuti dari blog selama seminggu, mulalah dah sedap tak fikir nak update. Bila nak mula update blog semula, punyalah berat nak update blog.. huhuhu.. mood tu yang macam ada kurang sedikit. Rasa malas padahal boleh update dari handphone macam biasa.

Ni sekarang ni Mia sedang kembalikan mood berblog untuk update blog setiap hari. Mood dan semangat tu sangat penting. Sebab pasti boleh update blog walaupun tengah kurang idea, sibuk macam nak apa tetap akan ada masa sedikit untuk blog tercinta. Betul kan...

Tapi kan... kalau tiba bab kesihatan, dengan usia yang makin matang ini, kat sini memang tak boleh elak. Mia perlu rehat secukupnya. Tak ada lah serius sangat. Cuma tak elok ngadap gajet seperti handphone dan ipad selalu ataupun laptop, boleh sakit kepala nanti.

Bila hari ini dah mula update blog, terasa seperti bernyawa blog ini. I'm back now.. Ada rindu Mia tak? Mia rasa macam bestnya bila dapat ngadap blog ni.

Apa pun, yang penting kita ceria dan suka berblog. Kadang kita juga perlu cuti berblog dan tumpukan pada komitmen yang lebih penting. Pengunjung blog pasti akan memahami kita. Terima kasih ya...

motivasikan diri... yeahhh...

10 comments:

  1. salam kak mia, yana pon rasa macam pelik bila feed kak mia tak naik , tapi apa apa pun jaga kesihatan dan moga terus semanagat

    ReplyDelete
  2. Mul-mula nak dapatkan rentak rasa berat je jari ni nak menaip tapi bila dah nak syeikh, macam-macam nak diceritakan.. ;)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...welcome back mia...:)

    ReplyDelete
  4. fae dah tak setiap hari buka laptop ngadap blog. tapi dlm seminggu tu ada lah beberapa hari Fae berblogging.

    ReplyDelete
  5. Betul kak...kadang perlu juga berehat seketika....hihi...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.