Seminggu Menyepi Tak Berblog

Sunday, May 8, 2016

Seminggu Menyepi Tak Berblog


Minta maaf sangat-sangat. Rasanya genap seminggu Mia tidak update blog ini. Biasalah baru balik bercuti. Sofea pula demam. Lagipun banyak sangat perkara yang berlaku. Betul-betul tak sempat nak update blog.

Tapi kan.. Mia ada ole-ole fridge magnet dari Lombok tau. Akan buat giveaway simple untuk itu nanti. Sebelum itu, izinkan Mia blogwalking terlebih dahulu peserta Segmen Bloglist #20 dan cepat-cepat Mia umumkan pemenangnya nanti. Carta Pengkomen Tegar April 2016 pun akan dipublish nanti. Tunggu ya...

blog tetap di hati walaupun tak sempat nak update....

16 comments:

  1. assalamualaikum kak mia.
    singgah dari
    http://jmbelog.blogspot.my/2013/07/blogger-mialiana.html
    Semoga segalanya dilalui dengan baik.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia....lakukan yg utama dulu mia...semoga dipermudahkan urusan dan sofea cpt sembuh...;)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah selamat sampai dari lombok...ok kah perlhan2 BW yea

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan urusan kak mia..^_^

    ReplyDelete
  5. Wahhh.. bestnya ada ole-ole dari Lombok.. :-)

    ReplyDelete
  6. Kesian sofea..moga cepat sembuh ya sofea...

    ReplyDelete
  7. MD pun jarang dah update blog..nak berblogwalking pun susah....masa kadang tak mengizinkan....

    ReplyDelete
  8. Semoga kak mia bersemangat dalam apa jua yang di lakukan dan sentiasa gembira bersama keluarga..

    ReplyDelete
  9. Masuk bulan Mei ni makin jarang ai dapat update blog.

    ReplyDelete
  10. bila dah lama tak update rasa rindu dengan blog kan.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.