Sentuhan Purple Di Header Blog, Watermark Dan Paparan Blog

Thursday, October 13, 2016

Sentuhan Purple Di Header Blog, Watermark Dan Paparan Blog

Tetiba kan... ada mood nak masukkan sentuhan warna purple ke dalam blog ini. Mangsanya header blog, watermark dan juga paparan blog ini. Hajat di hati nak tukar template responsive tapi tu lah... nak ngadap coding lama-lama, masa terlalu mencemburui Mia. Jadi... Mia nak ucapkan selamat tinggal pada valentino red dan paparannya, yang Mia gunakan sebelum ini.

header blog


watermark


paparan blog 

(klik pada gambar untuk besarkan)

Macam mana? ok tak? Boleh lah ya... sesekali kita mempurplekan blog. Kasi wajah baru. Tukar color je. Harap anda semua tak jemu nak datang sini selalu.

mood ceria...

20 comments:

  1. warna je kena tukar kak mia...wah..wah...suka tengok

    ReplyDelete
  2. cantik kak mia...combinasi warna yang menarik

    ReplyDelete
  3. cantik tu..yang SB, ntah bila la nak tukar kaler ke apa..

    ReplyDelete
  4. Nampak macam yang baru pulak hii,, minat jugak purple ni

    ReplyDelete
  5. Nampak cantik, sesuai dengan awak.. =) keep it up..

    ReplyDelete
  6. kita geng kak mia hahahhha i like purple

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...wah nampak ceria la...:)

    ReplyDelete
  8. Wah... Mia pun minat warna purple jugak
    Cantikk

    ReplyDelete
  9. Apasal rasa nak makan je blog kak mia ni.. hehe.. suka sgt dgn warna baru nih... Hehe

    ReplyDelete
  10. ya Allah tersilap komen kt post lama hahahahaha. ok type balik! 😂

    bersinar betul kaler purple blog kak mia ni! haha

    ReplyDelete
  11. sekali sekala tukar warna cat rumah ye kak.

    ReplyDelete
  12. Patutlah tadi ada nampak lain...rupanya dah bertuka warna ke purple...Cantik dan sweet jak tengok..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.