Valentine Red

Wednesday, December 25, 2013

Valentine Red


Kononnya nak tukar template blog baru, tapi rasanya macam tiada mood nak belek coding nanti. Jadi, bagi memberikan nafas baru pada blog bagi tahun 2014 nanti, Mia hanya tukar warna blog sahaja.

Pilihan warna kali ini ialah warna Valentine Red dengan html code E55451. Sekali pandang terus terpikat Mia. Warna ini tidaklah merah sangat dan juga  tidaklah pink sangat. Kata orang sedang-sedang dan sedap mata memandang.

Selalunya kalau nak tukar dan pilih warna di blog, Mia akan rujuk kat web SINI untuk dapatkan code html warna tersebut.

Sweet tak?

memang suka warna-warna yang lembut....

31 comments:

  1. sweet aje..ni mcm nk panggil merah pn xblh,nk pggil pink pon xblh..ehehe warna yg susah nk dijumpai ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya TB.... dah macam tu kaler dia... hehehe

      Delete
  2. Eraz pun dah lama tak main tukar-tukar..

    ReplyDelete
  3. Cantik aje warna pilihan blog ni .. Sejuk mata memandang ecehh

    ReplyDelete
  4. haha yg penting, mesti da merah di situ. sweet gitu kak :)

    ReplyDelete
  5. Eh memang cantik :DDDDD
    Qila mmg suka bukan pink sgt tapi more to merah uuhuhu <3
    cantik gila woot woot!!

    ReplyDelete
  6. "merah itu jambuu..." kate kumpulan jambu lah.. :-) ..Apa-apa pun " i like".. :-)

    ReplyDelete
  7. Yeay!!! Nmpk cantik...sama lebih kurang mcm header...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. haah kak sukma... boleh rambang mata dibuatnya...

      Delete
  9. suka warna ni..nanti nak cari shawl warna ni la

    ReplyDelete
    Replies
    1. confirm cantik shawl tu... kalau ainim pakai...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.