Banyak Buat Entri Backdated

Monday, November 28, 2016

Banyak Buat Entri Backdated



Tentu perasan Mia sekarang ini banyak buat entri backdated. Idea itu ada tapi cuma masa itu yang tak dan nak update. Mia minta maaf kalau ada yang tertunggu-tunggu update terkini dari blog ini. Itu yang bila ada masa terluang, Mia terus balun update entri backdated (entri di set pada hari dan masa yang dah terlepas). Tidak mengapa bukan.

Mia sayang sangat kat blog ini. Tak sampai hati nak biarkan hari-hari yang terlepas itu tidak berupdate. Kat sini lah fungsi schedule >> set date and time amat penting bagi Mia.

Mia akui blogger separuh masa macam Mia ni terkadang agak sukar nak curi masa untuk mengarang dan update blog. Semangat kena kuat. Kalau tak, blog akan bersarang nanti.

sayangi dan cintai blog kita...

14 comments:

  1. salam, morning kak mia.
    betul kak,huda pun skrg ni dah jarang update blog unless kat rumah je,hehe. rindu sgt nak active mcm dlu.

    ReplyDelete
  2. sama la dgn abe kie. dah siap2 buat entry autopublished! mmg berguna bila abe kie bz or berada d luar kwsan.

    ReplyDelete
  3. samalah kak mia..MV punya banyak schedule ..then autopublished jer

    ReplyDelete
  4. betul tu kak mia....


    janji terus update

    ReplyDelete
  5. husna sekarang pon mujur tgh cuti mid sem, boleh laa update tetiap hari dan melawat kawasan.. kalau tidak, susah jgk.. hihihi..

    ReplyDelete
  6. Hehe..nak buat macam mana kan hikhik janji terus update

    ReplyDelete
  7. hai kak mia...dah lama tak blogwalk sini huhu. saya pun jarang update blog..tak berkesempatan

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...betul tu kekadang mmg x ada masa...dpt update jika berkesempatan...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.