image Roti John Santapan Petang - Mia Liana

Tuesday, March 7, 2017

# Dari Dapur Mia # Family Matters

Roti John Santapan Petang


Cuaca petang tadi hujan di Johor Bahru. Memang kalau dah hujan, bila lepas ambil Sofea dari sekolah rendah, Mia akan bungkus roti john. Hari ni, dia ada senam pj. Kesian dia..... nampak penat dan lapar.


Roti John. Favourite Sofea. Boleh makan ni dulu untuk alas perut sementara nak tunggu Mia selesai masak.

** roti john meleleh ni... rasa sedap... kalau bubuh cheese lagi sedap....

14 comments:

  1. Roti john kalau daging atau ayam dan telur extra confirm bertambah2 masuk dlm mulut. Hehe

    ReplyDelete
  2. Waaaaaa roti john ni kalau ada cheese + patty daging memang sedap laaa makan kan.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tak pernah pula rasa yang tangkak tu.. nanti leh cuba..

      Delete
  4. assalamualaikum mia...mesti seronok sofea dpt mkn roti john ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... haah.. time penat, makan ni memang suka sangat dia..

      Delete
  5. sedapnye kak. dah lama tak makan roti john. hehe

    ReplyDelete
  6. sedapnya. selalu jumpa roti john kt bazar ramadhan.

    ReplyDelete