image Lebih 6000 Entri Di Blog - Mia Liana

Tuesday, April 25, 2017

# Blog Matters

Lebih 6000 Entri Di Blog


Rasa macam tak percaya bila tengok kat dashboard blogger. Wahhh.. diam tak diam dah ada lebih 6,000 entri di blog ini. Mia lebih selesa dengan niche personal blogger jadi entrinya tentulah banyak tentang Mia dan update blog secara santai.




Sukanya... sayang sangat kat blog ini..

** bila baca entri-entri lama blog ini, tersenyum simpul seorang diri...

13 comments:

  1. singgah pagi selasa
    hari ini bz sangat2
    x dan nk blogwalking
    anyway anum drop here first ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe anum.. terima kasih sudi datang sini...

      Delete
  2. wahhh banyaknya.. tu dalam draf masih ada 108 lagi !! Tahniah kak mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak tersnap sekali... hihih... tq dear..

      Delete
  3. Banyaknya kak mia. Kinah ada 618 je huhu. Update bila rajin je.

    ReplyDelete
  4. Hebat. Entri banyak, followers pun ramai.
    Tahniah.

    ReplyDelete
  5. Wahh taniah awk!! saya antara peminat setia blog ni and kalau boleh teringgin nak kerjasama dengan awak kalau awk berminat boleh la pm saya di fanpage sy ye

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...wah !! memang hebat ni...banyak entri mia...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete