image Tak Dapat Nak Konsisten Update Blog - Mia Liana

Saturday, 9 December 2017

# From Me

Tak Dapat Nak Konsisten Update Blog



Salam semua. Kalau perasan, sejak akhir-akhir ini Mia tak dapat nak konsisten update blog berikutan Mia agak sibuk dengan beberapa komitmen pada masa yang sama. Komitmen keluarga, kerja dan part time job.

Banyak sebenarnya nak update ke blog tapi tu lah... kekangan masa walaupun idea mencurah-curah.

Biasalah... dah nak akhir tahun, macam-macam yang nak diselesaikannnya di samping persediaan Sofea yang bakal naik sekolah tak lama lagi. Sibuk macam mana pun tetap akan ada masa untuk anak.

** sayang sangat kat blog... tu yang update ni...

4 comments:

  1. memang kita sayang kat blog kan walaupun entri tu skit ja kita bercerita tapi tetap update gak

    ReplyDelete
  2. Terubat jua perindu warkah kak mia (silent reader)

    ReplyDelete
  3. samalah kita... tak dapat nak uupdate
    Apa pun semoga dimudahkan urusan Mia dan keluarga

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia....x apa mia bleh update bila ada masa nanti...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete