image Maintain Guna Aloe Vera Untuk Lembapkan Kulit Muka - Mia Liana

Monday, 23 July 2018

# Health # Review

Maintain Guna Aloe Vera Untuk Lembapkan Kulit Muka


Hmmm... sekarang ini dah tak ada lagi keluaran yang warna pink Rose Petal. Yang ada yang biru ni saja.


Mia masih maintain guna aloe vera gel sebagai pelembap muka Mia. Kulit muka Mia jenis sensitif. Tak boleh pakai sembarangan. Nanti mudah keluar jerawat.

Sebelum ini Mia pakai yang warna pink punya Aloe Vera Rose Petal... ada di SINI. Kemudian ngada-ngada nak tukar yang biasa punya Aloe Vera Guardian.. ada di SINI tetapi macam tak sesuai. Sekarang ni guna yang versi biru ni.. yang original.


** aloe vera... the best...


5 comments:

  1. Dulu penah try pakai aloe vera tp tak sesuai dengan muka. Tak ingt pakai jenama apa.

    ReplyDelete
  2. terkenang time kekecik dulu.
    amik aloe vera yg fresh.
    tempek kat muka.
    then, selebihnya potong kekecik.
    letak gula pasir, makan :) ha ha ha ha

    ReplyDelete
  3. boleh yeah letak kat muka? ada beli tp xtau utk ape. haha

    ReplyDelete