image Board Game Snake & Ladders - Mia Liana

Sunday, 4 November 2018

# Entertainment Matters # Family Matters

Board Game Snake & Ladders


Hmmm... semalam Mia beli board game 2 in 1, Chess dan Snake & Ladders di Giant Tampoi. Sofea request dan pilih sendiri nak board game yang ada magnetic. Senang nak main bila melekat kat board. 



Balik rumah, terus buka dan main dengan Mia. Main Snake & Ladders. Sofea menang. Mia kalah. Lepas ni dah boleh main Chess pula... Hanya perlu terbalikkan board. Mudah nak simpan bila tak main.

Legend betul board game ni... sejak Mia kecil lagi...


** sweet board game...


7 comments:

  1. Menarik board game ni 2 in 1, dah jemu main ular boleh main chess pulak.

    ReplyDelete
  2. mmg seronok main ni tapi selalu frust bila kena patah balik dari kotak pemenang bila balingan dadu x tepat

    ReplyDelete
  3. dulu suka gak main ni dengan adik beradik..kadang tu sampai bergaduh sebab nak menang..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Jemput join Planner 2019 Giveaway hehe :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete