Beli Inner Tudung Di Sugarscarf

Monday, March 3, 2014

Beli Inner Tudung Di Sugarscarf


Untuk beli inner tudung, Mia lebih suka beli kat kedai terus. Senang nak pegang dan belek. Sejak dah buka kat Bandar Baru UDA Johor Bahru ini, baru pertama kali Mia jejakkan kaki ke kedai tudung online yang sangat famous ini, Sugarscarf. Lokasinya di belakang Jakel dan dekat sangat dengan pejabat Mia.

Jom tengok jap...



Sebenarnya kan... Mia nak cari yang warna krim. Tapi tak ada pula... Beli je lah yang biru. Harga RM 49.50 selepas diskaun 10%.

bila dah cuba pakai, rasa selesa la...

22 comments:

  1. wahhh nanti upload la pic dgn inner tu kak mia..nak tgk <3 msti cantik. kaler pun lawaa

    ReplyDelete
  2. Ermmm...Tak sabar nak tengok tuan nya pakai.

    ReplyDelete
  3. Mahal nya.... Tak mampu nak beli inner rege camtu... Tudung dia mesti lagi mahal...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Kak Mia...cantik tapi mahal ler Kak Mia...nak tengok pula Kak Mia mengayakan inner tudung dari sugarscarf ni..

    ReplyDelete
  5. after less pun mahal lg tu .huhu
    tp org kata kain dia sedap pakai
    kalau berbaloi dgn hrga why not kan ? :)

    ReplyDelete
  6. Senang kalau beli kay kedai...kita boleh rasa dulu...

    ReplyDelete
  7. kalau beli terus kat kedai lagi puas hati. sebab boleh rasa sendiri kain dia jenis macam mana kan.. tapi, mahallah inner dia bagi Ros...

    ReplyDelete
  8. mcm lembut sgt kainnya tu kak mesti selesa

    ReplyDelete
  9. dari perniagaan online..smp boleh buka kedai sendiri.. wahh.. sgt bagus.. moga perniagaan bertambah maju lagi..

    ReplyDelete
  10. teringin jugak nk beli inner dr sugarscarf.tak jmpa lg ya inner neck dagu dia.akak cuba la pakai n tangkap gmbr.nak tengok jugak :)

    ReplyDelete
  11. Bestnya shopping... Lama x bershopping..

    ReplyDelete
  12. kalau jenama sugarscarft tak pernah mengecewakan even harganya agak mahal..cantik dan selesa semestinya :)

    ReplyDelete
  13. Jenama sugarscarft ni mcm xda kat sabah ni. Besa zara kalo bab inner ni.. bli kat applegreen hijab
    . Byk kaler dan byk pilihan jgk.. ^^

    ReplyDelete
  14. nice one la ka mia, it's my feberet kalerr. bluee

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...oh yer ke...mcm best jer nak pi tengok la nanti...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.