image Bicara Hati Mia 15.12.2020 - Mia Liana

Tuesday, 15 December 2020

# From Me

Bicara Hati Mia 15.12.2020

Tup... tup... eh tanpa disedari, sekejapnya masa berlalu sampai Mia tak perasan. Hari ini dah pun jejak 15 Disember 2020. Penghujung tahun yang sememangnya agak sibuk bagi Mia untuk menyiapkan kerja-kerja di pejabat. Tahun ini prestasi kerja agak terjejas dek pandemik covid 19. Namun, dapat juga diselesaikan mana yang termampu. Mana yang tak siap, di carry forward ke tahun hadapan.



Hmmm... tentang blog pula. Mia masih lagi maintain update walaupun kadang tertinggal beberapa hari tak update. Ada juga Mia buat entri backdated. Ada juga entri yang masih dalam draft lagi, tidak terpublish. Nak buat macam mana kan... hati ini memang berkobar-kobar nak update blog tapi bila terikat dengan beberapa komitmen jadi macam tu la. Tidak mengapa, bila ada masa sedikit Mia luangkan untuk mengadap blog. Sayang sangat kat blog ini. Mana mungkin dibiarkan begitu saja.

Berblog seadanya selagi termampu. Tak perlu risau, Mia masih teruskan berblog di tahun hadapan dan support rakan-rakan blogger lain.

Hidup kena yakin.... tak mudah tapi perlu usaha. 


** lama tak berbicara.... nukilan dari hati.... buat tatapan pengunjung sekalian...

5 comments:

  1. its okay..asalkan ada jugak update dari kak mia kan

    ReplyDelete
  2. betul tu kak. tak mudah tapi perlu usaha.

    ReplyDelete
  3. Memang tak mudah, sebab kita ada macam2 komitmen. Just do it slowly at your own pace. Chill chill sajaaa...

    ReplyDelete