image Notification Domain Renewal For 2021 - Mia Liana

Monday, 21 December 2020

# Blog Matters

Notification Domain Renewal For 2021

Sekejapnya masa berlalu. Tup-tup dapat notification email untuk domain renewal mialiana.com bagi tahun 2021. Kalau tak dapat emel ni, memang tak perasan yang domain dah nak expired tak lama lagi.

Seperti biasa, Mia akan renew domain kesayangan Mia ini dan teruskan berblog di tahun hadapan. Automatic renewal dan caj ke debit card Mia. Syukur sangat.... 


** berblog seadanya.... 


5 comments:

  1. aaaa bestnya org yg pakai domian sendiri ni

    ReplyDelete
  2. Jarang-jarang ada orang guna domain google.. ni baru Sis jumpa laa, syabas Mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. tapi tak tahu la masa tu boleh nak amik domain dengan google. mungkin sebab senang urusannya. thanks sis lin...

      Delete
  3. dah tengok domain maam ni... teringin pula nak ada sendiri. Banyak lagi nak kena belajar nie

    ReplyDelete