Monday, February 14, 2011

Jom Karaoke di Ali Baba Karaoke Giant Tampoi

Hari Jumaat (11 Februari 2011) balik dari PPTTN Alor Bukit, Pekan Nanas, kami cepat-cepat makan tengahari di MPC, Bandar Baru UDA. Ada projek baik waktu kaum Adam pergi solat Jumaat. Memang dah rancang awal, kami nak berkaraoke di Ali Baba Giant Tampoi. RM 5.00 seorang untuk 2 jam. Tak pun sampai 2 jam kat dalam tu, pukul 2.15 petang kami gerak balik ke MPC. Slot terakhir Kursus Pengurusan Stor pada petang itu.

Jom tengok aksi Mia, Ina, Fidah, Asmat dan Wani berkaraoke... zasss...















p/s: sayang sekali noridayu dan lizawati tak dapat nak join... kalau tak, 7 orang kesemuanya...

18 comments:

  1. huooo sakan ni... lepas abis bebanan dalam kepala lepas layan karok ni kan.. ngahahahah!

    ReplyDelete
  2. biasa nyanyi kat rumah je
    tu pun dalam bilik air
    haha

    ReplyDelete
  3. kak mia, kalu kita ke HQ jgn lupa ajk shellya ke sana tau..

    Ali Baba Karaoke mmg best! anak2 pun suke..

    ReplyDelete
  4. uiks syoknya.
    lama TP x karaoke.
    tu lagu nasyid ker?

    ReplyDelete
  5. hati2 memandu hari jumaat. tengahari2 ni banyak kenderaan..

    http://adzriel.blogspot.com/2011/02/ambil-lesen-pandu-berhemah.html

    ReplyDelete
  6. @relevan uikkk macam2 lagu... saloma, adibah noor, rossa, amelina, aisyah, siti nurhaliza, wonder girl, lady gaga, inul dan lain-lain lagi...

    ReplyDelete
  7. @KERTAS A4 BLOG dapat release tension... bukan selalu dapat junpa diorang...

    ReplyDelete
  8. @tehr kat bilik air takde sapa2 yang dengar... perlu juga cuba bakat yg terpendam tu...

    ReplyDelete
  9. @Shellya... Kami Gembira... tu lah... ntah bila nak datang sini... leh sama join...

    ReplyDelete
  10. @Tuan Penasihat kitorang xnyanyi lagu nasyid... hehehe... sorry...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

October 2014 Top Supporters