Kempen Undi Mialiana.com Untuk Blogger Of The Year DiGi WWWOW Awards

Wednesday, May 25, 2011

Kempen Undi Mialiana.com Untuk Blogger Of The Year DiGi WWWOW Awards


Izinkan Mia untuk mengenali anda yang menyokong blog ini. Mia ingin menjemput sesiapa yang menyokong dan mengundi Mia untuk menyertai kempen ini. Mia pun tidak sangka sekarang Mia berada di rank yang ke-5. (Sila lihat Current Rank terkini di sidebar blog ini). Betapa anda semua amat menghargai blog Mia ini.

Apa yang perlu anda buat :
  1. Terbuka kepada sesiapa sahaja di dalam atau di luar Malaysia yang mempunyai blog.
  2. Membuat satu entri bertajuk "Kempen Undi Mialiana.com Untuk Blogger Of The Year DiGi WWWOW Awards ". Tidak perlu sticky post.
  3. Meletakkan logo ikon di dalam entri tersebut. Sila copy (Ctrl + C) coding di bawah :
  4. Memasukkan logo ikon juga ke dalam sidebar blog anda sehingga 20 Jun 2011. Guna coding yang sama seperti di atas.
  5. Sepatah dua kata untuk war-warkan kepada pengunjung blog anda. Contohnya :
    • Jom sertai kempen ini dengan mengundi blog mialiana.com
    • Saya undi blog mialiana.com, anda bila lagi?
    • 1 hari 1 vote untuk mialiana.com
    • Saya sekeluarga (5 orang) mengundi mialiana.com
    • Dan apa-apa sahaja yang berkaitan terpulang pada kreativiti masing-masing
  6. Menghantar nama, alamat, no telefon, URL blog ke eli_liana78@yahoo.com bagi tujuan penghantaran cenderahati. (tarikh penghantaran cenderahati akan diumumkan kelak)
  7. Bersetuju untuk menghantar gambar sendiri bersama cenderahati yang akan diterima nanti ke eli_liana78@yahoo.com.
  8. Bersetuju untuk di review oleh Mia dalam ruangan Mia's Supporters (akan mula pada Ogos 2011)
  9. Masukkan URL entri yang telah dibuat tadi ke dalam ruangan komen entri ini.
  10. Tarikh tutup untuk memasuki kempen ini ialah pada 25 Mei 2011.
  11. Selepas 25 Mei 2011, peserta kempen akan dihubungi oleh Mia untuk tugasan selanjutnya. (masih rahsia)
Senang dan mudah, kan? Jangan tunggu lama-lama. Jom sertai kempen ini untuk Mia mengenali anda dengan lebih dekat lagi.

p/s : Sticky Post entri ini dimasukkan pada 10 Mei 2011 jam 9.30 pagi dan akan berakhir pada 25 Mei 2011 jam 11.59 malam 

61 comments:

  1. sangat menarik idea puan mia ni..hari ni belum vote lagi.. :)

    ReplyDelete
  2. mia..akak dah buh kat sidebar...nanti akak buat entry yaaa..

    ReplyDelete
  3. @kpah k-poh ok cun kak pah. kak pah peserta pertama kempen ini. jangan lupa URL entrinya nanti.

    ReplyDelete
  4. dah siap mia..http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/05/kempen-undi-mialianacom-untuk-blogger.html#links

    ReplyDelete
  5. hehe ok..insyallh fatin join k :D
    apa pun..gud luck utk kak mia :D hehe
    yg 2 yg pntg hee :)

    ReplyDelete
  6. salam..,komen ekslusif utk kak mia dr nawal..mg berjaya menang insyaallah. sy pastinya akan vote akak.. akak the best. hehehe....

    salam sauna sokmo dr nawal..hehehe

    http://www.saunamu.com

    ReplyDelete
  7. Sop x tgk pun ranking sop. Tah sampai mana tah. Huhuhu

    ReplyDelete
  8. semua yg dirancnng dah buat..

    http://ericoanaci86.blogspot.com/2011/05/jom-sertai-kempen-ini-dengan-mengundi.html

    jgn lupa yerk follow sekali rakan2 mialiana

    ReplyDelete
  9. vote jgn xvote

    http://budusodap.blogspot.com/2011/05/kempen-undi-mialianacom-untuk-blogger.html

    ReplyDelete
  10. Okey dah vote hari nie... all the best..i like ur blog.. :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah Mia dapat berada ditempat ke 5..

    Semoga berusaha dengan lebih keras lagi untuk berada di tempat pertama..

    Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

    Pendaftaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

    ReplyDelete
  12. salam
    semoga ada rezeki utk Mia...:)

    ReplyDelete
  13. insyaAllah..

    vote utk akk :)
    gdlck cayok2 ^^

    ReplyDelete
  14. Pasti akan vote kamu...
    Go blogger go!!!!
    Good luck

    ReplyDelete
  15. Hi Mia: This is Cindy, sorry for so late to vote,I went outside with my friends today, and there is a little difficulty for me to login Facebook at home, but finally I made it! Tomorrow's vote will be easier and earlier.

    ReplyDelete
  16. @Cindy thanks a lot Cindy for your big effort. I really appreciate it.

    ReplyDelete
  17. @sop sop login je, pastuh tengok kat profile ada tertera ranking ke berapa...

    ReplyDelete
  18. @kpah k-poh terima kasih ya .. kak pah.. undi mia hari2.

    ReplyDelete
  19. Senarai peserta kempen terkini boleh di dapati di Penyertaan Kempen

    Mesti tertanya-tanya apakah tugasan seterusnya? Jangan bimbang, mudah dan senang sahaja. Yang penting tidak rugi kalau jadi peserta kempen. Tunggu.....

    ReplyDelete
  20. http://budusodap.blogspot.com/2011/05/kempen-undi-mialianacom-untuk-blogger.html

    cube chek balik kak

    ReplyDelete
  21. @Afiq Din ok. diterima. yang penting akak tahu entri lama dah hilang.

    ReplyDelete
  22. Done

    http://kaylism.blogspot.com/2011/05/kempen-undi-mialianacom-untuk-blogger.html

    ReplyDelete
  23. Mialiana.com GO...GO....Go
    Mialiana.com Fight...Fight....Fight
    Mialiana.com Win...Win...Win
    NEVER GIVE UP....NEVER GIVE UP....NEVER GIVE UP.....AGI IDUP AGI NGELABAN....Mialiana.com BOLAHHH.....

    ReplyDelete
  24. Mialiana.com GO...GO....Go
    Mialiana.com Fight...Fight....Fight
    Mialiana.com Win...Win...Win
    NEVER GIVE UP....NEVER GIVE UP....NEVER GIVE UP.....AGI IDUP AGI NGELABAN....Mialiana.com BOLEHHH.....(excited punya pasal sampai tersalah taip...so sorry Mia huhuhuh)

    ReplyDelete
  25. satu vote utk pagi ni.. gud luck kak mia ^^

    latest en3: selamat hari guru

    ReplyDelete
  26. @K.AIDA TCYS thanks sis aida, you are very supportive and do help me a lot.

    ReplyDelete
  27. dah vote! nak mintak tolong vote saya kat sini

    1) LIKE https://www.facebook.com/studiomediakreatifSA0167802A

    2) LIKE gmbr kami https://www.facebook.com/photo.php?fbid=226870947327857&set=t.1475401750&type=1&theater

    tq

    ReplyDelete
  28. Assalam...

    Semoga berjaya & good luck

    ReplyDelete
  29. ciap dah ~

    http://nurulamalinakamaruddin.blogspot.com/2011/05/kempen-vote-for-blogger-mia-liana-tok.html

    ReplyDelete
  30. gd luck mia..mia mmg rajin jenguk blog kita..support mia!!

    ReplyDelete
  31. kak mia dah siap :D
    http://atinanani.blogspot.com/2011/06/kempen-undi-mialianacom-untuk-blogger.html

    ReplyDelete
  32. Askum kak.. sorry lambat wat entri.. anyway.. tq so much..

    http://kamigembira.blogspot.com/2011/06/undi-mialianacom-untuk-blogger-of-year.html

    ReplyDelete
  33. Kak Mia.. untuk post kedua dah siap nie.. sila lah jenguk ke -->

    TQ so much kak..

    http://kamigembira.blogspot.com/2011/06/undi-mialianacom-untuk-blogger-of-year_15.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters February 2017