Monday, April 16, 2012

Cadbury Dairy Milk Chocolate

Cadbury Dairy Milk Chocolate.. Memang favourite Mia... dulu, kini dan selamanya.. Selalunya bila Mia tensen ke.. sedih ke... susah hati ke.. Mesti nak makan chocolate ni. Lepas makan rasa tenang sedikit dan mood kembali ceria.

Boleh habis makan seorang saja ni. Tak percaya ke? Sambil-sambil buat kerja, mulut ni makan chocolate. Tiba-tiba tanpa disangka dah habis pula.. Jangan lupa minum air masak lepas tu, kalau tak.. tekak rasa melekit dan tidak selesa...

Jom makan chocolate.....zasss...




p/s: jiwa tenang, buat kerja pun senang....

Jangan lupa vote Mia ya nanti..


Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

20 comments:

  1. aku suke yang black forest akak mia, memang best!

    ReplyDelete
  2. makan coklat boleh hilangkan stress..tp hati2 jgn mkn tlampau bnyk..nanti diabetis plak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde lah makan banyak2, makan 1 bar yang sederhana kecil saizya. makan ala-ala santai..

      Delete
  3. Nyum nyum. myra suka sangat makan cadbury! :)

    ReplyDelete
  4. nyum2. sedap nye, tapi zera migrain. doktor ta syorkan mkn ni. ta kasi makan ade lah. hmmm, terliur zera, kak. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa.. kesiannya. take care ya zera. nanti dah sembuh, boleh makan coklat..

      Delete
  5. wahhh balqis baru post pasal coklat . jom tengok http://aimanqistinabalqis.blogspot.com/2012/04/kebaikan-makan-coklat-nyuummeehhhhh-9.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia dah baca entri dan komen sekali... Terbaeekk!

      Delete
  6. Replies
    1. tidak boleh disangkal lagi... truly madly deeply memang sedap...

      Delete
  7. wah wah . sedupnyee . Nia sukee black forest + hazelnutt <3 nyum nyum :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Buy Here Online @ Mialiana.com