ERA fm.. Hanya Memainkan Muzik Hit Yang Terbaik!

Tuesday, April 17, 2012

ERA fm.. Hanya Memainkan Muzik Hit Yang Terbaik!

ERA fm.. Hanya Memainkan Muzik Hit Yang Terbaik! 

Mia memang suka dengar lawak di ERA fm ni...  tak kisahlah. Janji boleh ketawa dan menghiburkan hati. Lawak Johan memang menjadi betul. Bukan senang nak jadi pelawak sebenarnya, kena kreatif dan inovatif.

Dapat juga menghiburkan hati Mia yang tengah gundah gulana menyiapkan projek dokumentasi dan persediaan untuk final exam minggu depan.

ERA fm memang terbaeeekkk! Tak kisahlah ada banyak lagi radio di luar sana tu, ERA fm sentiasa menemani Mia ketika memandu kereta. Kalau trafik sesak pun, boleh relaks dan tenang. Nasib kereta Hyndai Getz ni gear auto...

Taman Universiti  >> Bandar Baru UDA >> Taman Universiti... memang selalu sesak di kala pagi dan petang...

Peneman Mia ketika memandu kereta....



Boleh juga didengar secara online....



p/s: hiburan juga penting untuk menceriakan mood kita...

Jangan lupa vote Mia ya nanti..

Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

20 comments:

  1. Adoiii selalu dengan hot fm ja...sok pagi nak try on era fm lak le...hehehehe

    ReplyDelete
  2. miza selalu dengar hot fm. kadang-kadang je dengar era. lepas ni boleh cuba lah :)

    ReplyDelete
  3. alamak..kita selalu dgr suria fm.. ni kita skrg nabil vs Johan la nnti.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... tapi lawak johan lagi menjadi dari nabil...

      Delete
  4. shark lebih minat Era dr Hot..
    sbb Hot dh jemu dngar suara 2 Fafau ngan FBi..
    Johara pg ERA mmg xleh celen punya
    hehee..
    tmbh2 tang sketsa Johara..
    mmg lawak abis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lawak habis betul... boleh ketawa sampai kering gusi dibuatnya..

      Delete
  5. kalau pagi-pagi dengar era, tengah hari sikit dengar hot, petang sikit suria dan malam kembali balik pegi hot. huhu

    ReplyDelete
  6. xsuka dgr radio..naik moto cmner nak dengar..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul jugak.. hati-hati naik motor tu ya...

      Delete
  7. kalau kt rumah...akak on radio bln posa ja..nk dgr azan hehe..kalau dlm keta...hubby on mcm2 stesyen...akak suka klasik...tak berapa suka /minat dj2 muda2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo.. kak kamsiah minat klasik. klasik pun best juga..

      Delete
  8. favourite woo radio era hehe teringt org misteri era

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. ooo caliph. nanti dengarlah kejap era di waktu pagi.. confirm terpikat..

      Delete
  10. sy sedang mendengar era skang...mak jemah tetap mantap

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. mak jemah tu dah glamer sangat... skit lagi ramai yang nak minta autograf...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

November 2014 Top Supporters