Dah Genap 10 Entri Mia Berpuisi

Saturday, November 16, 2013

Dah Genap 10 Entri Mia Berpuisi

Diam tak diam... dah genap 10 entri Mia berpuisi. Entahlah kadang sebenarnya nak mengarang entri tetapi entah macam mana idea pula muncul untuk berpuisi pada masa itu, lantas Mia terus update ke dalam blog. Kalau ditangguh nanti hilang pula idea itu.


Jom kita terjah 10 entri yang dimaksudkan itu...
  1. Pemandangan Malam Kuala Lumpur
  2. Pemandangan Malam Kuala Lumpur 2
  3. Ferrero Rocher
  4. Sedar Siapa Diri Ini
  5. Nukilan Mia Hari Ini
  6. Ceriakan Mood Dengan Senyuman
  7. Pagi Yang Indah
  8. Jumaat Hari Ini
  9. Indahnya Berblog
  10. Blog Ini
Bila Mia baca semula, tersenyum-senyumlah pula. Tengok tajuk puisi yang Mia dah hasilkan pun, simple je kan... Yang kelakarnya nak makan Ferrero Rocher pun boleh berpuisi.... hehehe..

layankan aje ya.... esok lusa kalau ada, Mia akan berpuisi lagi... (^_^)

21 comments:

  1. minat baru ke kak untuk berpuisi nie...nanti boleh hasilkan banyak lagi puisi..insyallag

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la ida.. macam best pula kalau berpuisi ni... boleh berangan2...

      Delete
  2. banyak jga ye entri puisi kak mia :D kalo fae, susah sgt nak karang ayat puitis nowadays. otak fae berkarat dah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun dulu berkarat.. sekarang nak polish balik...

      Delete
  3. macam mana akak boleh keluar idea berpuisi ni...hihihi kreatif :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah ann... kak mia pun tak tahu, tetiba je muncul...

      Delete
  4. Best berpuisi ni, kita boleh nyatakan hasrat hati secara tersirat.. ;)

    ReplyDelete
  5. bakat terpendam tu...
    best jugak berpuisi ne tp kalau cik jangankan berpuisi,nak berentry pon susah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... bila baca sendiri sorang2... mood happy je..

      Delete
  6. Layan puisi ni dikira riadah utk minda juga.. semoga terus semangat berpuisi.. :)

    ReplyDelete
  7. kalau mood tu dah datang, benda2 yg merepek pun boleh dijadikan puisi.. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.