Follower Mialiana.com Yang Ke 10515

Monday, November 4, 2013

Follower Mialiana.com Yang Ke 10515

Cantik nombor ini bagi Mia.... Alhamdulillah blog ini telah mencecah kepada 10,515 followers. Terima kasih kepada semua yang sudi follow blog ini. Jangan kecil hati ya... Kadang Mia tak terlarat nak follow balik. Kalau rasa-rasa Mia belum follow balik, sila roger ya... boleh imbox ke fanpage Mia dan nyatakan url blog. Mia sporting orangnya, jadi tak perlulah risau..... (^_^)

Jom kita tengok blog manakah yang bertuah itu...


dan inilah blog dia....


Faten Meera, seorang blogger yang masih belum ramai follower dia. Mia adalah follower dia yang ke 69. Blog dia simple sahaja...

jom kenal-kenal dengan Faten Meera...

62 comments:

  1. sis buatlah entry tips nk dpt followers seramai sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tips... takde tips yang khas untuk ni... masa dulu kak mia suka blogwalking dan follow blog orang. juga rajin join ga dan segmen...

      Delete
  2. Wah, sekejap je dah jejak 10K++ followers. Tahniah Mia!

    ReplyDelete
  3. tahniah kak mia..semakin berkembang luas ukhwah kak mia :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk yang bertuah dan tahniah kak mia moga terus bertambah jumlah followers akak :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. takleh... hehehe BL... jangan marah ya. gurau2 aje..

      Delete
  6. eyhh, tanjat pulak kite. hahaha. tak sangka pulak dapat nombor bertuah. hahaha. thanks mia.

    ReplyDelete
  7. Tahniah Kak Mia.. Tahniah juga pada Faten..

    ReplyDelete
  8. Tahniah kat mia..:)..jom kita snggah blog faten..hehe

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum... kak mia,

    mselim3 dah visit blog dia.. simple aje... xder iklan. loading pun ringan aje...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... tq ya... memang simple blog dia...

      Delete
  10. Tahniahlah cik faten tu ye...Blogger famous review ni..

    ReplyDelete
  11. untungnya di review kak mia..huhu..nk jgkkk =)

    ReplyDelete
  12. wahh ramainya follower akak ...terbaiklah :)

    ReplyDelete
  13. makin padu la kakak kita..hikhik...congrats kak mia :)

    ReplyDelete
  14. ramai tu.. tahniah kak mia.. semoga lebih maju jaya lagi di masa akan datang :D

    ReplyDelete
  15. cantik nombor bertuah..boleh terjah blog faten....

    ReplyDelete
  16. Wah.. alhamdulillah.. semakin ramai peminat Mia.. all the best ye :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.